mladenacki izgled

Otkrivamo tajnu vječnog mladenačkog izgleda Polinežanki

Francuska Polinezija je odredište iz snova za mnoge ljude. Rajske plaže, kristalno čisto more, morski plodovi, tropsko voće i smaragdne lagune su blagodat za dušu i tijelo. Svi koji su je već posjetili, bili su ugodno iznenađeni mladenačkim izgledom lokalnih žena. Koja je njihova tajna?

SVOJU GLATKU, SJAJNU I MLADENAČKU KOŽU NJEGUJU S PRIRODNIM PROIZVODIMA

Otkrivamo tajnu vječnog mladenačkog izgleda Polinežanki
  1. Monoi maslac

Svakodnevna uporaba ekstremno hranjivog Monoi maslaca koji zbog svojih učinkovitih pomlađivačkih svojstava sve je više poželjan proizvod u Europi. Dobiva se namakanjem Tahitijske gardenije u 100% hladno prešano ulje kokosa. Monoi duboko hidratizira, njeguje i štiti kožu. Neophodan je za njegu prije i poslije sunčanja te je pogodan za problematičnu kožu i kožu sklonu alergijama. Maslac pomaže u borbi protiv bora i celulita. Polinežanke ga također koriste za njegu kose jer sadrži vitamin E koji jača, štiti boju i daje kosi prekrasan sjaj. Masaža s maslacem Moni djeluje vrlo stimulativno. Otklanja umor i ublažava bolove u mišićima. Zbog iznimno bogatog sastava također se preporučuje zimi jer štiti kožu od hladnoće i vjetra te ju temeljito hrani.

  1. Piling

Piling je vrlo važan dio tretmana za njegu. Kvalitetni piling omogućuje vam da se riješite mrtvih stanica kože i nečistoća na koži. Tretman pilingom omogućiti će hranjivim maslacima da prodiru duboko ispod kože. Na taj način poboljšati ćete cirkulaciju krvi, ubrzati regeneraciju i uljepšati izgled vaše kože. Polinežanke koristite piling od soli ili šećera. Piling za njegu prakticiraju najmanje dva puta tjedno.

  1. Prehrana

Zdrava i uravnotežena prehrana je važan čimbenik koji utječe zdrav i lijep izgled kože. Polinežanke konzumiraju kokosovo ulje i alge. Kokosovo ulje potiče metabolizam, snižava kolesterol i ima protugljivično i antibakterijsko djelovanje. Alge su bogat izvor vitamina, minerala i antioksidansa. Redovita konzumacija algi pročišćava tijelo, usporava proces starenja i pruža koži prekrasni sjaj. Alge  učinkovito pomažu u uklanjanju narančine kore na koži jer se obloge od algi koriste za riješavanje problema s celulitom.

Koža može biti lijepa, zdrava i blistava u svim godišnjim dobima. Treba voditi računa o zdravoj prehrani  i kako na ispravan način osigurati koži kvalitetnu i redovitu njegu.

Autor: Aroma Herbal

Podijeli članak s prijateljima