UČILIŠTE LOVRAN
WELLNESS AKADEMIJA

Pridružite nam se i učite pod stručnim vodstvom Jelice Popić dr. med., osnivača i pokretača prvog wellness centra u Hrvatskoj 2000 godine, danas ravnateljice i nastavnika, vodeće i najpoznatije Wellness akademije u regiji.

Više
AROMA
HERBAL

Aroma Herbal specijalizirana je tvrtka dobavljač u zdravstvenom, spa i wellness turizmu. Riječ je o organskoj, mediteranskoj kozmetici, prepoznatljivoj po proizvodima na osnovi aromaterapije.

Više

AETHER

Tvrtka Aether d.o.o. iz Rijeke,  osim servisiranja stomatološke opreme zastupa, distribuira stomatološku opremu poznatih proizvođača poput PLANMECE, FOTONE, MIGLIONICO, NEWMED, CATTANI, BIEN AIR, EDARREDO i mnogih drugih.

Više
BODY CREATOR

Body Creator metoda temelji se na najpoznatijoj svjetskoj metodi mršavljenja tzv. termo-slim metodi, što znači mršavljenje uz pomoć topline.
Ona se sastoji se od kombinacije aktivne vježbe u specifičnoj termo-kapsuli zagrijanoj na 37 °C, tretmana infra-crvenim zrakama i/ili ozonom i pravilnog načina prehrane, pojačanog individualno namijenjenom suplementacijom.

Više

BIO LASER

Bio Laser Studio Rijeka bavi se rješavanjem vodećih ovisnosti današnjice. BIO LASER koji koristimo u tretmanima patentirali su višestruko nagrađivani hrvatski inovatori u području medicinske i kozmetičke opreme. Obratite nam se s povjerenjem.

Više