cokoladna krema za kozu

Vrhunska čokoladna krema za kožu koja će vas oduševiti

Većina ljudi čim se probudi razmišlja o šalici kave, doručku i raznim obavezama. Promijenite svoju rutinu i posebnim ritualima uljepšajte si početak dana. Svi znate da se po jutru dan poznaje. Saznajte zašto je čokoladna krema Aroma Herbal nešto posebno.

  1. TEMELJITO VLAŽI, HRANI I DAJE KOŽI LIJEP SJAJ

Čokoladna krema sadrži visoko kvalitetni kakao maslac, koji duboko vlaži kožu, poboljšava elastičnost, potiče sintezu kolagena i smanjuje znakove starenja. Ona štiti od štetnih vanjskih utjecaja i smiruje nadraženu kožu. Sadrži također neprocjenjivi alojin gel koji ima odličan učinak na osjetljivu i oštećenu kožu. Vrlo dobar učinak ima u borbi protiv strija i akni. Eterična ulja u kremi ne samo da pružaju lijepe arome veći blagotvorno djeluju na suhu i nadraženu kožu.

  1. LIJEPA TEKSTURA

Krema je blage teksture i nevjerojatno lijepo maziva. Odmah nakon što nanesete kremu na kožu, ostavlja ugodan svilenkast osjećaj.

  1. ČOKOLADNA AROMA KOJA PODIŽE RASPOLOŽENJE

Pažljivo odabrana kombinacija čokoladne arome i eteričnih ulja stvara topao i okrepljujući osjećaj koji nas prati cijeli dan. Intenzivnog je mirisa koji ostaje prisutan duže vrijeme nakon nanošenja kreme.

  1. SADRŽI PRIRODNE SIROVINE, POGODNE ZA OSJETLJIVU KOŽU

Krema sadrži uglavnom prirodne i organske sastojke koji su najbolji za njegu kože. Ova krema je odličan izbor ako imate problema s osjetljivom kožom na licu. Vjerojatno ste do sad isprobali mnogo različitih proizvoda za njegu, ali većina konvencionalnih proizvoda uzrokuje iritaciju i crvenilo. S čokoladnom kremom Aroma Herbal nećete imati tih problema.

  1. CIJENA

To je pristupačna krema s neprocjenjivim svojstvima. Ova krema od prirodne kozmetike i čokolade oduševit će ljubitelje čokolade i svih koji imaju problema sa suhom, osjetljivom i problematičnom kožom. Koža će biti hidratizirana i sjajna. Zbog ugodne arome idealna je za jesen i zimu te će vas napunit energijom.

Vrhunska čokoladna krema za kožu koja će vas oduševiti

Više informacija potražite na službenim stranicama Aroma Herbal zastupništva za Hrvatsku.

Autor: Tjaša Klembas/Aroma Herbal Hrvatska

Podijeli članak s prijateljima