Portal wellness.hr i Medical wellness Ortosan daruju dvoje čitatelja maskama za lice DETOX – aktivni ugljen.
Činjenica je da koža na licu treba posebnu i kvalitetnu njegu te samo na taj način možemo kožu održati elastičnom, napetom i svilenkasto glatkom. Dobra maska za lice je jedan od najvažnijih čimbenika za prekrasnu kožu. Na tržištu ih ima jako puno, ali se rijetko koja može usporediti s prirodnim maskama iz Arome Herbal.
DETOX maska za lice- aktivni ugljen
Popularna maska za čišćenje i regeneraciju lica uklanja sve nečistoće s kože, uključujući ostatke šminke, mrtve stanice kože i negativne toksine , smanjuje stvaranje kožnog sebuma i idealan je izbor za problematičnu kožu.
KAKVOJ JE KOŽI PROIZVOD NAMIJENJEN?
Maska je lagane teksture i aktivne tvari se lako apsorbiraju u kožu, sužava proširene pore, čisti ih, hidratizira kožu i dubinski je hrani.
Materijal maske je impregniran aktivnim ugljenom. Ovaj sastojak ima upijajuću moć što omogućuje uklanjanje nečistoća i negativnih toksina. Namijenjen je za nečistu i aknastu kožu.
PRIMJENA:
Korištenje i primjena maske je jednostavna.
Otvorite aluminijsku vrećicu i izvadite masku iz nje. Stavite masku na dobro očišćeno lice i zakačite ju iza ušiju. Neka maska djeluje 15-20 minuta. Nakon isteka vremena, uklonite masku i lagano umasirajte sebum u kožu.
SASTOJCI:
AC NET, PoreAway, Vitamin B6
Kako doći do proizvoda?
Detox masku s aktivnim ugljenom od Arome Herbal možete kupiti putem webshopa i u prostoru Ortosan medical wellness centra. Također,osim kupnje proizvoda, u Ortosan medical wellness centru možete uživati i na različitim kozmetičkim tretmanima lica.
Oduševite se maskom za lice s aktivnim ugljenom 😊 !
Želite li obradovati sebe i dragu vam osobu maskama za lice s aktivnim ugljenom , učinite to u samo dva koraka.
DA BISTE SUDJELOVALI U NAGRADNOM NATJEČAJU, POTREBNO JE:
- like na ovu objavu
- tagirajte osobu koju uz Vas još želite da darujemo
Sudjelovati mogu svi korisnici Facebooka koji su ispunili uvjete za sudjelovanje.
Objava dobitnika: 25.4.2018.godine na našem portalu wellness.hr i FB stranicama.
Pobjednika ćemo odabrati slučajnim odabirom.
Share this Post
Usitnjene namirnice su lako probavljive, a iskoristivost je povećana. Zeleno povrće je puno vitamina, minerala, vlakana, klorofila i aminokiselina.
Zeleni kašasti sokovi dobivaju se blendanjem svježeg zelenog lisnatog povrća i voća uz dodatak vode. Takvim se postupkom sačuvaju hranjive tvari iz voća i povrća koje bi se obradom izgubile ( kuhanjem, konzerviranjem, pečenjem…).
Usitnjene namirnice su lako probavljive, a iskoristivost je povećana. Zeleno povrće je puno vitamina, minerala, vlakana, klorofila i aminokiselina. Miješanjem s voćem dobiva se zdravi, osvježavajući, fini sok koji je: ukusan i lagan, pun vitamina, minerala i vlakana, poboljšava izgled kože, kose i noktiju, daje potrebnu energiju i osvježenje, potiče prirodno mršavljenje, poboljšava raspoloženje, daje tijelu sve neophodne nutrijente, sprječava starenje stanica i karcinom, normalizira probavu, poboljšava pamćenje, bistrinu uma i koncentraciju, lako se priprema, mogu ga piti svi članovi obitelji.
SOK OD KIVIJA I BANANE
Sastojci:
- 2 – 3 kivija
- 2 banane
- 1 list celera
- 2 lista peršina
- 1 – 2 čaše vode
Priprema:
Kivi i bananu narežite na šnite, stavite u blender, dodajte vodu i uključite blender 1 – 2 minute. Dodajte peršin i celer i blendajte još 2 – 3 minute.
SOK OD KELJA I JABUKE
Sastojci:
- 4 jabuke
- sok pola limuna
- 5 listova kelja
- 2 čaše vode
Priprema:
Jabuku narežite na šnite i izblendajte sa čašom vode. Dodajte 5 usitnjenih listova kelja, sok limuna, ostatak vode i blendajte još 2-3 minute.
Share this Post
Usitnjene namirnice su lako probavljive, a iskoristivost je povećana. Zeleno povrće je puno vitamina, minerala, vlakana, klorofila i aminokiselina.
Zeleni kašasti sokovi dobivaju se blendanjem svježeg zelenog lisnatog povrća i voća uz dodatak vode. Takvim se postupkom sačuvaju hranjive tvari iz voća i povrća koje bi se obradom izgubile ( kuhanjem, konzerviranjem, pečenjem…).
Usitnjene namirnice su lako probavljive, a iskoristivost je povećana. Zeleno povrće je puno vitamina, minerala, vlakana, klorofila i aminokiselina. Miješanjem s voćem dobiva se zdravi, osvježavajući, fini sok koji je: ukusan i lagan, pun vitamina, minerala i vlakana, poboljšava izgled kože, kose i noktiju, daje potrebnu energiju i osvježenje, potiče prirodno mršavljenje, poboljšava raspoloženje, daje tijelu sve neophodne nutrijente, sprječava starenje stanica i karcinom, normalizira probavu, poboljšava pamćenje, bistrinu uma i koncentraciju, lako se priprema, mogu ga piti svi članovi obitelji.
SOK OD KIVIJA I BANANE
Sastojci:
- 2 – 3 kivija
- 2 banane
- 1 list celera
- 2 lista peršina
- 1 – 2 čaše vode
Priprema:
Kivi i bananu narežite na šnite, stavite u blender, dodajte vodu i uključite blender 1 – 2 minute. Dodajte peršin i celer i blendajte još 2 – 3 minute.
SOK OD KELJA I JABUKE
Sastojci:
- 4 jabuke
- sok pola limuna
- 5 listova kelja
- 2 čaše vode
Priprema:
Jabuku narežite na šnite i izblendajte sa čašom vode. Dodajte 5 usitnjenih listova kelja, sok limuna, ostatak vode i blendajte još 2-3 minute.
Share this Post
Usitnjene namirnice su lako probavljive, a iskoristivost je povećana. Zeleno povrće je puno vitamina, minerala, vlakana, klorofila i aminokiselina.
Zeleni kašasti sokovi dobivaju se blendanjem svježeg zelenog lisnatog povrća i voća uz dodatak vode. Takvim se postupkom sačuvaju hranjive tvari iz voća i povrća koje bi se obradom izgubile ( kuhanjem, konzerviranjem, pečenjem…).
Usitnjene namirnice su lako probavljive, a iskoristivost je povećana. Zeleno povrće je puno vitamina, minerala, vlakana, klorofila i aminokiselina. Miješanjem s voćem dobiva se zdravi, osvježavajući, fini sok koji je: ukusan i lagan, pun vitamina, minerala i vlakana, poboljšava izgled kože, kose i noktiju, daje potrebnu energiju i osvježenje, potiče prirodno mršavljenje, poboljšava raspoloženje, daje tijelu sve neophodne nutrijente, sprječava starenje stanica i karcinom, normalizira probavu, poboljšava pamćenje, bistrinu uma i koncentraciju, lako se priprema, mogu ga piti svi članovi obitelji.
SOK OD KIVIJA I BANANE
Sastojci:
- 2 – 3 kivija
- 2 banane
- 1 list celera
- 2 lista peršina
- 1 – 2 čaše vode
Priprema:
Kivi i bananu narežite na šnite, stavite u blender, dodajte vodu i uključite blender 1 – 2 minute. Dodajte peršin i celer i blendajte još 2 – 3 minute.
SOK OD KELJA I JABUKE
Sastojci:
- 4 jabuke
- sok pola limuna
- 5 listova kelja
- 2 čaše vode
Priprema:
Jabuku narežite na šnite i izblendajte sa čašom vode. Dodajte 5 usitnjenih listova kelja, sok limuna, ostatak vode i blendajte još 2-3 minute.
Share this Post