prirodni sapuni

Prirodni sapuni, koji su mnogo više od sapuna

Ljudi sve više vode računa o zdravoj prehrani, te psihičkom i fizičkom zdravlju. Istražujete o najkvalitetnijim proizvodima i odlučujete se na kupnju organske hrane. A što je s vašom kozmetikom?

Mnogo puta ste se odlučili na konvencionalnu kozmetiku i zaboravili koliko opasni mogu biti toksini u proizvodima koje redovito koriste. Takvi proizvodi mogu biti uzročnici suhe kože i vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema. Umjesto konvencionalnih sapuna isprobajte prirodni sapun. Aroma Herbal biljni sapuni nisu samo sapuni, saznajte zašto…

Sapun se u osnovi koristio za uklanjanje prljavštine. To je bila svrha većine konvencionalnih sapuna na tržištu, koji zbog svog sastava često nisu optimalan izbor. Sapun  može biti mnogo više od pukog sredstva za čišćenje kože. Organska sapuni Aroma Herbal definitivno će vam dokazati da oni mogu pružiti jedinstvenu i neprocjenjivu njegu kože.

Jednom kad počnete koristiti Aroma Herbal sapune, nikada više nećete biti zadovoljni s bilo kojim drugim sapunom. Zašto?

  1. POGODNI SU ZA OSJETLJIVU, SUHU I DJEČJU KOŽU

Aroma herbal sapuni sadrže kvalitetna prirodna ulja, koja su idealna za osjetljivu kožu. Prirodni sapuni se mogu koristit za njegu dječje i vrlo suhe kože. Neki su pogodni čak i za nadraženu kožu.

  1. IMAJU BLAGOTVORAN UČINAK NA KOŽU

Za razliku od konvencionalnih sapuna, koje često sadrže sredstva za pjenjenje SLS, organski sapuni Aroma Herbal ne isušuju kožu. Ne narušavaju prirodnu ravnotežu kože već ju čine mekšom i elastičnijom.

  1. SADRŽE ETERIČNA ULJA S PREKRASNIM MIRISIMA

Aroma Herbal ima predivan asortiman organskih sapuna koji sadrže visoko kvalitetna eterična ulja koja daju koži ugodan miris. Proizvođači  su mislili na ljubitelje ruža, čokolade, ljekovitog bilja, začina i citrusa. Ako se odlučite za kupnju ovih jedinstvenih sapuna, vaša kupaonica neće zahtijevati dodatne mirise.

  1. ETERIČNA ULJA TAKOĐER IMAJU ODLIČAN UČINAK NA TIJELO I RASPOLOŽENJE

Eterična ulja se koriste tisućljećima za poboljšati raspoloženja i ublažavanje raznih zdravstvenih problema. Sapun od cimeta djeluje blago antiseptički i osnažujuće, sapun od čokolade djeluje stimulativno i lagano hladi, dok Lemongrass sapun djeluje umirujuće.

  1. NEKI SAPUNI DJELUJU KAO BLAGI PILING

U neke prirodne sapune se dodaju prirodni dodatci kao što su mak, koštice marelice, sušena bilja i alge. Suhi sastojci djeluju kao blagi piling, koji ima još veću moć čišćenja.

Sapuni su prirodni, učinkoviti i pristupačni. Vodite brigu o svom zdravlju i koristite visoko kvalitetne sapune koji neće razočarati ni vas, a ni vaše najmilije.

Autor: Aroma Herbal Hrvatska

Share this Post