ulje Nature

Osvojite Nature ulje i isprobajte mješavinu tri hranjiva ulja

Biljna ulja su odličan izvor antioksidansa koji nas štite od slobodnih radikala i drugih oštećenja kože. Biljno ulje Nature je mješavina biljnog ulja suncokreta, riže i badema. Pogodan je za sve vrste masaže, a možete koristiti kao bazno ulje za njegu kože i proizvoda za masažu.

LJEKOVITA SVOJSTVA

Biljna ulja mogu se također kombinirati jedni s drugima i na taj način dobiti potpuno nova svojstva – viskoznost, rasprostiranje, apsorpciju, arome itd. Zajedno s eteričnim također će se povećavaju njihova ljekovita svojstva i mogu se koristiti u različite svrhe – za smanjivanja strija, smirivanje spaljene i nadražene kože i anti-stres masaže, uklanjanje bolova, bolova u mišićima i smanjivanje upala.

KOME JE PROIZVOD NAMJENJEN

Nature ulje je mješavina tri vrlo hranjiva ulja. Upotrebljava se kao ulje za njegu, ulje za masažu ili kao bazno ulje. Kombinacija je pogodna za miješanje s eteričnim uljima po izboru. Suncokretovo, rižino i bademovo ulje su bogati esencijalnim masnim kiselinama, vitaminima i mineralima. Njihova svojstva temeljito hrane i hidratiziraju kožu. Ulje Nature namijenjeno je za sve tipove kože i sve vrste masaža. Konkretno, mi ga preporučujemo ljudima koji ne vole mirisna ulja za masažu.

UČINCI NA TIJELO I RASPOLOŽENJE

Suncokretovo ulje sadrži vitamine A, B, D i E, te masne kiseline, koje su izvrsne za njegu suhe kože. Bademovo ulje njeguje kožu i pruža vlagu. Štiti od vanjskih utjecaja, ubrzava regeneraciju stanica kože i smiruje nadraženu kožu. Rižino ulje se uglavnom koristi za čišćenje i hidrataciju zrele i umorne kože. Mješavina je odličana za masaže, njegu i izradu ulja za masažu sa svim eteričnim uljima.

I ovaj tjedan je portal wellness.hr pripremio iznenađenje za svoje čitatelje. Random odabirom dvoje čitatelja biti će nagrađeni prirodnim uljem Nature od 250 ml. Izabrani odgovori bit će objavljeni prilikom završetka natječaja, 20.06.2017., na našem portalu wellness.hr i fb stranicama.

DA BISTE SUDJELOVALI POTREBNO JE:

 • odgovoriti na nagradno pitanje
 • like na FB stranicu portala wellness.hr
 • Share + like post  kreativnog natječaja

Sretno svima!

Pitanje:

Koja se tri hranjiva ulja nalaze u Nature ulju?

  Ime i prezime*

  Email*

  Broj telefona

  Odgovor*

  Slažem se
  Dozvoljavam da tvrtka Ortosan d.o.o. i Učilište Lovran Wellness i Dental Akademija na siguran način čuvaju i koriste moje osobne podatke za svrhe dostavljanja promidžbenih materijala, izradu statistike u svrhu poboljšanja kvalitete usluge i direktan kontakt za informacije o uslugama i proizvodima.

  Share this Post