detox maska

DETOX maska za lice- aktivni ugljen

Portal wellness.hr, jednom čitatelju/ ici s najkreativnijim odgovorom poklanja masku za lice s aktivnim ugljenom koja pruža učinak hlađenja, osvježava i umiruje vašu kožu te ju ostavlja potpuno čistom i prirodno lijepom.Izabrani odgovor bit će objavljen prilikom završetka natječaja, 28.11.2017., na našem portalu wellness.hr i fb stranicama.

Popularna maska za čišćenje i regeneraciju lica koja uklanja sve nečistoće s kože, uključujući ostatke šminke, mrtve stanice kože i negativne toksine. Smanjuje stvaranje kožnog sebuma i idealan je izbor za problematičnu kožu.

KOME JE PROIZVOD NAMIJENJEN

Maska je lagane teksture i aktivne tvari se lako apsorbiraju u kožu, sužava proširene pore, čisti ih, hidratizira kožu i dubinki hrani.

Materijal maske je impregniran aktivnim ugljenom. Ovaj sastojak ima upijajuću moć, što omogućuje uklanjanje nečistoća i negativnih toksina. Namijenjen je za nečistu i aknastu kožu.

PRIMJENA

Korištenje i primjena maske je jednostavna.

Otvorite aluminijsku vrećicu i izvadite masku iz nje. Stavite masku na dobro očišćeno lice i zakačite ju iza ušiju. Neka maska djeluje 15-20 minuta. Nakon isteka vremena, uklonite masku i lagano umasirajte sebum u kožu.

SASTOJCI

AC NET, PoreAway, Vitamin B6

DA BISTE SUDJELOVALI POTREBNO JE:

 • odgovoriti na nagradno pitanje
 • like na FB stranicu portala wellness.hr
 • Share + like post  kreativnog natječaja

NAGRADNO PITANJE

Opišite svoj beauty ritual za njegu lica.

  Ime i prezime*

  Email*

  Broj telefona

  Odgovor*

  Slažem se
  Dozvoljavam da tvrtka Ortosan d.o.o. i Učilište Lovran Wellness i Dental Akademija na siguran način čuvaju i koriste moje osobne podatke za svrhe dostavljanja promidžbenih materijala, izradu statistike u svrhu poboljšanja kvalitete usluge i direktan kontakt za informacije o uslugama i proizvodima.

  Share this Post