Aroma Herbal – nahranite svoju kožu zdravljem

Aroma Herbal – nahranite svoju kožu zdravljem

Aroma Herbal masažna ulja pogodna su za sve vrste masaža. Biljna ulja su također poznata kao bazna ulja, nositelji eteričnih ulja koji nude veliku bazu za miješanje s eteričnim uljima. Eterična ulja su 100% organskog podrijetla i izrazito su ugodnih prirodnih mirisa.

LJEKOVITA SVOJSTVA

Biljna ulja mogu se također kombinirati jedni s drugima i na taj način dobiti potpuno nova svojstva – viskoznost, rasprostiranje, apsorpciju, arome itd. Zajedno s eteričnim također će se povećavaju njihova ljekovita svojstva i mogu se koristiti u različite svrhe – za smanjivanja strija, smirivanje spaljene i nadražene kože i anti-stres masaže, uklanjanje bolova, bolova u mišićima i smanjivanje upala.

Biljna ulja su također odličan izvor antioksidansa koji nas štite od slobodnih radikala i drugih oštećenja kože. To su razni vitamini i minerali, karotenoidi, flavonoidi, fitosterola i drugi. Biljna ulja koja su bogati izvor vitamina i minerala su kokosovo, sezamovo, suncokretovo, ulje noćurka, maslinovo, ulje avokada i arganovo ulje.

TREBA RAZLIKOVATI KOMERCIJALNU I BIOLOŠKU PROIZVODNJU

Biljna ulja su masna ulja dobivena uglavnom od voća, orašastih plodova, sjemenki i lišće. U kvalitetnoj kozmetici i hrani najčešće se koriste dvije metode proizvodnje – hladno prešanje i maceracija. Na ovaj način, zadržavaju se svojstva aktivnih sastojaka i ulje ne oksidira. Za razliku od toga, masovna industrijska proizvodnja prakticira vruće prešanje pri čemu je proizvodnja znatno jeftinija i omogućava veći profit.

U aromaterapiji se koristi neobrađena i hladno prešana ulja visoke kvalitete jer na taj način zadržavaju svoja najbolja svojstva – hranjive tvari i aromu. Većina tih biljnih ulja pogodna je za unutarnju i vanjsku upotrebu.

MASAŽNA ULJA AROMA HERBAL

Osnova masažna ulja dobivena su tehnološkim procesima ekstrakcije biljnih ulja i najrazličitijih plodova voća. Koriste se za sve vrste masaža. Ulja sadrže veliku količinu minerala, vitamina, proteina i masnih kiselina koje su neophodne za zdravu kožu tijela. Pored njege kože tijela mogu se koristiti i kao prirodni tretman bolesne kože.

Akcijske cijene baznih i masažnih ulja Aroma Herbal pogledajte OVDJE.

Share this Post