Arganovo ulje – doživite čudo prirode

Arganovo ulje – doživite čudo prirode

Osim u borbi protiv starenja, arganovo ulje je pokazalo dobro djelovanje u regeneraciji oštećene kože, a pomaže i u tretmanu ožiljaka koji su nastali kao posljedica vodenih kozica i akni. Osim što liječi kožne bolesti arganovo ulje jača i imunitet.

Ulje je iznimno djelotvorno protiv starenja, zahvaljujući svojstvima kao što su visoka razine vitamina E, tokoferoli (antioksidansi pomažu neutralizirati štetu slobodnih radikala) i agensi za omekšavanje kože. Osim što hladi i smiruje upale, arganovo ulje pomaže u smanjivanju bora, obnavljajući hidro-lipidni sloj kože.

Hladno prešano organsko arganovo ulje je neprocjenjivo ulje s bogatim hranjivim svojstvima te jedno od najboljih i najcjenjenijih ulja na svijetu. Sadrži korisne masne kiseline i vitamin E, učinkovito zaglađuje bore, omekšava kožu i daje joj prekrasan baršunasti izgled. Osim u borbi protiv starenja, arganovo ulje pokazalo se djelotvornim i u regeneraciji oštećene kože te tretmanu ožiljaka koji su nastali kao posljedica vodenih kozica i akni.

Drvo argana (Argania spinosa) raste samo u jugozapadnom dijelu Maroka. Otporno je na surove klimatske uvjete pa dobro podnosi sušu i visoke temperature. Berberi ga zovu drvo života jer blagotvorno djeluje na zdravlje i sveprisutno je u njihovu životu – koriste ga kao gorivo, hranu i za svakodnevnu njegu kože. Ovo drvo ima sposobnost ponovnog oživljavanja nakon što odumre te se smatra simbolom strpljivosti i izdržljivosti.

Arganovo ulje sadrži rijetke biljne sterole koji nisu pronađeni u drugim uljima. Vjeruje se da je kombinacija tih fitosterola jedinstvena i da ne postoje druga biljna ulja s usporedivim sastavom fitosterola. Fitosteroli smanjuju upale i pomažu blokirati apsorpciju kolesterola iz crijeva. Oni također pokazuju anti-kancerogena svojstva. 

Pogodan je za sve tipove kože. Preporučujemo ga i za njegu kose, noktiju i usnica. Učinkovito njeguje kožu nakon prekomjernog sunčanja jer ubrzava regeneraciju stanica kože.

Aroma Herbal specijalizirana je tvrtka dobavljač u zdravstvenom, spa i wellness turizmu. Riječ je o organskoj, mediteranskoj kozmetici, prepoznatljivoj po proizvodima na osnovi aromaterapije. Posebnost Aroma Herbala je u vrlo visokim standardima jer za sve se proizvode biraju samo najkvalitetniji prirodni sastojci, a kupcima proizvoda omogućuje se i profesionalno savjetovanje.

Laboratorij Aroma Herbal mala je tvornica ‘čuda iz prirode’, a kako kažu iz same tvrtke, misija im je očuvati izvornu kvalitetu koju je priroda podarila svakom pojedinom sastojku korištenom u proizvodima Aroma Herbal. 

Isprobajte ovo čudotvorno ulje i uvjerite se u njegovo djelovanje. Pogledajte i ostale prirodne proizvode na linku.

Share this Post