Upiši Wellness Menadžment, ostvari svoju wellness karijeru

Upiši Wellness Menadžment, ostvari svoju wellness karijeru

Želiš li razviti vlastitu karijeru u wellnessu? Kreni već danas. Upiši se na program s upisom u e- radnu knjižicu, postani Wellness menadžer i ostvari novu karijeru za novi život.

Želiš li istinski uživati u životu, moraš zavoljeti posao kojim se baviš. Wellness kao životni stil, počinje s razvojem karijere koja živi wellness. Želiš li voditi wellness centar, ali i iskusiti pružanje wellness usluga, te usmjeriti svoj život prema zdravlju, ali i sigurnijem zaposlenju, sada je prilika. U lovranskoj Wellness akademiji upravo su u tijeku upisi na program školovanja Wellness menadžer, a upisati se mogu svi do 19. studenog 2016. godine, kada kreće nastava.

KOME JE ŠKOLOVANJE NAMIJENJENO?

Prvenstveno pojedincima koji se žele zaposliti ili napredovati u karijeri u wellness i spa industriji. Vidite li sebe kao voditelja, menadžera ili vlasnika wellness centra, centra zdravlja i ljepote, kozmetičkog salona, zdravstveno-turističkog centra, fitness centra i ostalih poslovnih sustava u industriji zdravlja i odmora, nemojte dvojiti oko upisa.

 

TEORIJA I PRAKSA U WELLNESSU

Nastava se održava u realnom okruženju ‘wellness škole u wellness centru’ Laurana spa medical wellnessu  smještenom unutar Hotela Lovran, u Lovranu.

Program s upisom u e- radnu knjižicu…
Upiši Wellness Menadžment, ostvari svoju wellness karijeru

OSTVARI 15 % POPUSTA NA UPIS

Učilište Lovran svim svojim bivšim polaznicima, nudi mogućnost da ostvare popust od 15 % na upis programa školovanja Wellness Menadžer.

ULOŽI U SIGURNIJU BUDUĆNOSTI

I nemoj dvojiti oko upisa, jer riječ je o dokazano isplativom ulaganju. Naime, zapošljivost obrazovanih wellness i zdravstveno turističkih kadrova u Hrvatskoj je dokazano iznad prosječna. Svi polaznici regionalno najpoznatije lovranske Wellness Akademije stječu konkretna znanja, vještine i iskustvo, te su već po završetku spremni za zapošljavanje ili samozapošljavanje. Kroz dugogodišnju suradnju s poslodavcima na području cijele Hrvatske, Wellness Akademija razvila je ugled koji garantira kvalitetu kadrova. To ih stavlja u poziciju u kojoj njihova preporuka u branši- ‘zlata vrijedi’. Tako im se sada poslodavci sami obraćaju u potrazi za kvalitetnim kadrovima.

PREKO 2000 POLAZNIKA ŠKOLE

Kroz desetogodišnje iskustvo i kvalitetu edukacijskih programa nova je zvanja u Učilištu Lovran steklo preko 2000 uspješno školovanih polaznika na programima usavršavanja, osposobljavanja, trajnim stručnim usavršavanjima i obukama, a još značajnija činjenica je da gotovo 70% završenih polaznika na programa za Wellness Menadžera rade na pozicijama voditelja u renomiranim hotelskim lancima, lječilištima ili privatnim gradskim spa centrima, kozmetičkim salonima, fitness centrima, zdravstvenim ustanovama/ordinacijama, farmaceutskim kućama…

Autor: Wellness Akademija/Wellness.hr

Podijeli članak s prijateljima