Resort Amarin – kombinacija pustolovine, rekreacije i odmora za čitavu obitelj

Resort Amarin – kombinacija pustolovine, rekreacije i odmora za čitavu obitelj

Terasasto se spuštajući prema azurnome moru kroz borovu šumu, turističko naselje Amarin nudi privatnost doma s prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru Rovinja, u bujnoj prirodi i na samo nekoliko koraka od mora.

Dobro promišljen raspored turističkog naselja osigurava mir i privatnost svakom od 190 novouređenih apartmana Amarin koji mogu smjestiti od dvije do šest osoba. Tu je još 131 apartman rustikalnog šarma i 138 soba u zemljanim tonovima, nalik selu u Provansi što se lagano spušta prema moru.

Ako je raznolikost začin života, plaže oko Amarina bit će vam dovoljne za cijele praznike

Počnite s popularnom šljunčanom plažom, prijeđite na kamenčiće ako imate klince, a mir i tišinu potražite na stijenama. Praktični ljudi najviše će cijeniti popločane platoe, idealne za ležaljke i sunčanje.

Tri vanjska bazena smještena odmah iznad plaže punjena morskom vodom. Jedan velik okrugao bazen, drugi pravokutnog oblika i treći dječji bazen tu su zbog praktičnih i ugodnih razloga.

Doručak se poslužuje od sedam do deset sati. Uživajte u bogatoj lepezi toplih i hladnih jela, voća, salata i žitarica.

Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili vam trebaju nutricionistički obogaćena jela, obratite se našim djelatnicima. Oni vam mogu pripremiti i lunch paket.

Večera sa švedskim stolom počinje u 19 i traje do 21 sat.

Amarin je poznat po bogatom izboru rekreacijskih programa i pustolovnih sportova .
Resort Amarin – kombinacija pustolovine, rekreacije i odmora za čitavu obitelj

Raznolika ponuda restorana i barova

Razbacani po cijelom turističkom naselju, od recepcije pa na nekoliko mjesta uz more, Fresh corner Nar, Fast food ili Grill Planika pobrinut će se da budete dobro hidrirani i opskrbljeni lakim obrocima za ljetne vrućine. Ako vam padne šećer, potražite Pastry shop ili nešto žestoko u jednom od Blue barova ili Pool baru.

Amarin je poznat po bogatom izboru rekreacijskih programa, od boćanja kojem možete posvetiti cijeli dan do intenzivnijih i pustolovnih sportova kao što su jedrenje ili daskanje, koji podižu adrenalin.

U Amarinu se djeca zabavljaju cijele dane, a kada pomisle da nije preostalo ništa novo, otkrijte im trampolin.

Kada jednom zađe sunce, sigurno želite još nešto zanimljivo i zabavno, bez obzira na to koliko vam je godina. Pridružite se nekom od naših programa i naučite kuhati istarska jela, vježbajte ili pobijedite na turniru u odbojci.

Više informacija o ponudi i sadržaju pogledajte OVDJE.

 

Autor/Photo by: maistra.com

Podijeli članak s prijateljima