Prirodna njega u medical wellnessu Laurana Spa

Prirodna njega u medical wellnessu Laurana Spa

Laurana Spa medical wellness centar koji je smješten u romantičnom hotelu Lovran, uveo je uz svoj asortiman proizvoda i organsku kozmetiku Aroma Herbal.

Vrhunsko stručno osoblje Laurane Spa nudi mogućnost pružanja svojih kvalitetnih usluga i sa Aroma Herbal proizvodima. Aroma Herbal je specijalizirana  tvrtka koja je dobavljač u zdravstvenom, spa i wellness turizmu. Riječ je o organskoj, mediteranskoj kozmetici, prepoznatljivoj po proizvodima na osnovi aromaterapije.

Svi Aroma Herbal proizvodi temelje se na ručnom radu, uz strogo kontrolirani sterilne uvjete. Sastojci koji se koriste u izradi proizvoda su 100% prirodni sastojci, a za izradu su odgovorni kvalificirani kemijski i kozmetički stručnjaci.
Rezultat je visoko kvalitetna kozmetika za tijelo s najboljim sastojcima iz prirode, što čini vašu kožu zdravom i lijepom, te zbog svojih prirodnih sastojaka dobro uječu na raspoloženje.

Sastojci koji se koriste su 100% prirodni…
Prirodna njega u medical wellnessu Laurana Spa

Posebnost Aroma Herbala je u vrlo visokim standardima, jer za sve se proizvode biraju samo najkvalitetniji prirodni sastojci, a kupcima proizvoda, omogućuje se i profesionalno savjetovanje.
Osim profesionalne kozmetike Aroma Herbal nudi i organsku kozmetiku za kućnu njegu.

KOLEKCIJE AROMA HERBAL

Tvrtka Ortosan d.o.o.  ekskluzivni je zastupnik slovenskog branda prirodnih kozmetičkih proizvoda Aroma Herbal za Hrvatsku, te uskoro Aroma Herbal hrvatska dobiva i svoj web shop.
Obratite nam se sa povjerenjem!
Informacije i cijene na upit: prodaja@wellness.hr

Autor: wellness.hr/Aroma Herbal Hrvatska

Podijeli članak s prijateljima