Posebna ponuda - Tao Candle masaža i sauna oaza za dvoje

Posebna ponuda – Tao Candle masaža i sauna oaza za dvoje

Uskoro se bliži dan zaljubljenih – Valentinovo. Poznato je da su masaže i saune blagotvorne za zdravlje, stoga je Laurana spa, medical wellness centar u hotelu Lovran, pripremila je ponudu za zaljubljene. Isprobajte Tao Candle masažu i sauna oazu i zajedno uživajte u ugodnoj atmosferi.

Tao candle je wellness inovativna masaža, ujedno i njega i coaching. Kombinira najbolje prakse Engleske škole aromaterapije i Tradicionalne medicine.

Provodi se toplim voskom prirodnih masažnih svijeća obogaćenih biljnim maslacima i eteričnim uljima. Vrhunski prirodni sastojci hrane, regeneriraju i čine kožu lijepom, blistavom i napetom.

Tao Candle masaža se izvodi na stolu za masažu dubokim pritiscima , rastezanjem i glađenjem slijedeći tok energetskih kanala.

Nakon opuštajuće masaže opustite se u sauna oazi. U ovim hladnim zimskim danima mnogi od nas maštaju o saunama. Saune nisu samo trenutno ugodno zagrijavanje već puno više od toga.  Širom svijeta od davnina su korištene za postizanje cjelovitog zdravlja, uživanje i opuštanje.

Wellness poklon bon nikad nije promašaj – jer ne postoje ljudi koji ne žele biti zdraviji, opušteniji i sretniji.

KADA STE ODLUČILI KUPITI DOŽIVLJAJ – PROMISLITE O NAVIKAMA, ŽELJAMA I POTREBAMA ONOGA KOME POKLANJATE

Raznolik asortiman wellness usluga olakšava izbor. Iskoristite akcijsku ponudu i razveselite svoje najmilije wellness doživljajem. Akcijska ponuda traje do 14.02., a poklon bon možete iskoristiti do 01.04.2017.

Ukoliko se odlučite na wellness poklon bon, obavezno rezervirajte svoj termin na broj telefona: 051/ 293-851.

Ponuda:

Tao Candle masaža (30 min) i Sauna oaza (60 min)

CIJENA: 280,00 kn po osobi

AKCIJSKA CIJENA: 300,00 kn za dvoje (150,00 kn po osobi)

KREATIVNI NATJEČAJ

Portal wellness.hr, u suradnji s Aroma Herbalom Hrvatska i Medical wellness-om Laurana Spa, najkretivnijeg čitatelja/icu, povodom Valentinova, nagrađuje besplatnom tao candle masažom i suna oazom za dvoje. Sve što tražimo od vas, jest da nam odgovorite na pitanje (i pritom budete kreativni/e…), like na fb stranicu wellness.hr i like post. Izabrani najkreativniji odgovori bit će objavljeni prilikom završetka natječaja, 4. veljače 2017. godine. Sretno svima!

PITANJE:

Na koji način vas usrećuje vaš partner, osoba koju volite?

  Ime i prezime*

  Email*

  Broj telefona

  Odgovor*

  Slažem se
  Dozvoljavam da tvrtka Ortosan d.o.o. i Učilište Lovran Wellness i Dental Akademija na siguran način čuvaju i koriste moje osobne podatke za svrhe dostavljanja promidžbenih materijala, izradu statistike u svrhu poboljšanja kvalitete usluge i direktan kontakt za informacije o uslugama i proizvodima.

  Share this Post