plaza za pse

“Podvorska” u Crikvenici – najbolja plaža za pse na Jadranu

Otkrijte gdje se sve psi mogu bezbrižno kupati, kako bi odmor vašim ljubimcima bio ugodniji.

Crikvenička plaža za pse “Podvorska” je prva na listi top 5 najboljih plaža za pse na hrvatskoj obali, a ta laskava titula joj je dodijeljena na interaktivnome video portalu Top destinacije – Hrvatska

Zanimljivo je da je tu odluku “donio” Columbo, psić pasmine Cavalier King Charles Spaniel, koji kao ravnopravni putnik svoje kolege često prati na svim putovanjima.

 Columbo je proputovao tisuće kilometara u potrazi za najboljim psećim destinacijama na hrvatskoj obali pa pruža brojne korisne savjete vlasnicima kućnih ljubimaca.

Nakon što je isprobao plaže u Crikvenici, Rovinju, Krku, Rijeci i Lovranu, simpatični Columbo je zaključio da je najbolja crikvenička plaža “Podvorska”, na kojoj se “ljudi ne osjećaju kao građani drugog reda već ravnopravno sa svojim ljubimcima uživaju u morskim radostima.”

Navodi da se osobita pažnja pridaje uređenju plaže i okoliša, da je plaža dobro označena te da je atmosfera na njoj odlična, vesela i pozitivna. Columbo piše da je “plivanje na ovoj plaži osvježavajuće, more je bistro i čisto, pravi užitak” te zaključuje da je “ova plaža zasigurno po svojoj uređenosti jedna od najboljih plaža za pse na hrvatskoj obali”.

Autor: rivieracrikvenica.com

Share this Post