kokosovo ulje

Osvojite eliksir mladosti – ljekovito kokosovo ulje

Portal wellness.hr nagrađuje troje  čitatelja ljekovitim kokosovim uljem. Budite i vi vjerni čitatelj portala wellness.hr i uživajte u nagradama koje će biti korisne za vašu ljepotu, a i zdravlje.

BLAGODATI I NEKE OD MNOGIH PREDNOSTI KOKOSOVOG ULJA

Zahvaljujući svojim blagodatima i ljekovitim svojstvima, ovo tropsko ulje bogato korisnim masnoćama, koristi se u kuhanju, kozmetičkim receptima i prirodnim lijekovima, te je posebno poznat u svijetu ljepote i zdravlja.

Kada je njega tijela u pitanju, kokosovo ulje možemo koristiti gotovo za sve- njeguje vašu kožu, kosu, odlično uklanja šminku, obnavlja isušene ruke i dokazano pomlađuje. Kokosovo ulje savršeno je za masažu i homemade pilinge, ubija bakterije te hrani kožu. Zbog svojih prirodnih antioksidativnih svojstva odličan je izbor za borbu protiv bora i kožnih iritacija.

ZDRAVSTVENE PREDNOSTI KOKOSOVOG ULJA

Kokosovo drvo se smatra “drvom života” u većem dijelu jugoistočne Azije, Indije, Filipina i drugih tropskih lokacija. Nakon majčinog mlijeka, kokosovo ulje je najbogatiji izvor laurinske kiseline. Dodavanje kokosovog ulja u piće u jutarnjim satima, može poboljšati mentalne performanse tijekom cijelog dana. Njegove posebne masti potiču prirodnu proizvodnju hormona, poboljšavaju probavu, sagorijevaju masnoću te utječu na smanjenje celulita i razinu kolesterola u krvi. Kokosovo ulje sadrži antifungalna, antibakterijska i antivirusna svojstva koja ga čine korisnim za imunitet.

INOVIRAJTE SVOJU WELLNESS PONUDU

Tvrtka Ortosan d.o.o.  ekskluzivni je zastupnik slovenskog brenda prirodnih kozmetičkih Aroma Herbal proizvoda za Hrvatsku. U ponudi je i KOKO Spa BODY ponuda koja uključuje proizvode za organic antiage body massage, organic body peeling, organic body mask i kokos spa body ritual. Navedene proizvode možete pronaći u našoj linij organske i profesionalne kozmetike, te FB stranicama Aroma Herbal.

Informacije i cijene na upit: prodaja@wellness.hr.

PORTAL WELLNESS.HR VAS NAGRAĐUJE

Najpoznatiji eliksir u svijetu ljepote i zdravlja svakako je kokosovo ulje. Tvrtka Ortosan odlučila je nagraditi troje čitatelja portala wellness.hr bogatim tropskim uljem kokosa(250 ml). Detalje oko sudjelovanja u natječaju saznajte na FB stranicama portala wellness.hr. Pobjednici će biti objavljeni u utorak 06. rujna 2016.

Sretno svima!

Autor: wellness.hr

Osvojite eliksir mladosti - ljekovito kokosovo ulje