odveslajte

Odveslajte u divljinu

Neovisno o tome jeste li ljubitelj letenja, morskih dubina ili tražite neki drugi oblik uzbuđenja, Hrvatska je raj za ljubitelje aktivnog turizma, prirode i adrenalina.

OSLOBODITE ENERGIJU U RIJEČNIM KANJONIMA I KRŠKIM KRAJOLICIMA NA RAFTINGU I KAJAKARENJU

Istražite Hrvatsku na malo drugačiji način, ploveći  njezinim rijekama. Uživajte u pogledu na Trakošćan s jezera podno dvorca ili Ozalj i Dubovac veslajući rijekom Kupom, mlinove u Radmanovim Mlinicama na rijeci Cetini ili otočiću Visovcu sa samostanom na jezeru koje je oblikovala rijeka Krka.

PLOVIDBA KANUIMA VEĆ JE STOLJEĆIMA TRADICIJA U HRVATSKOJ

Tradicionalni hrvatski kanui zovu se trupice i upotrebljavaju se na isti način kao i prije nekoliko stotina godina na delti Neretve. Plovidba kanuima već je stoljećima tradicija u Hrvatskoj, ali neće joj trebati dugo da osvoji i vas.

UPUSTITE SE U RIJEČNE PUSTOLOVINE

Otkrijte neistražene ljepote iz rijeke Dobre, Mrežnice, Une, Kupe i Korane na sjeveru te Cetine ili Zrmanje, koje plove kroz nacionalne parkove na jugu. Upustite se u riječne pustolovine ili posjetite mirne vode Jadrana i dopustite da vas osjećaji vode kroz predivne otoke poput Trogira, uvrštenog na UNESCO-ov popis svjetske baštine, Šolte, Brača ili neki drugi od 66 otoka, 652 otočića, 389 hridi i 78 grebena.

Autor: croatia.hr

Share this Post