losinj

Lošinj – otok vitalnosti i destinacija zdravlja

Lošinj obilježava tradiciju zdravstvenog turizma dulju od 125 godina. Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, borovim šumama i zraku, to je idealno mjesto za okrepu duše i tijela. Naučite živjeti s nama, u harmoniji s prirodom.

Zadovoljstvo gostiju koji posjećuju lošinjski arhipelag, kvaliteta usluge, inovacije i kreativnosti u turizmu, ciljevi su našeg rada. Upravo zato dijelimo s Vama dojmove naših gostiju, emocije i uspomene koje ih vežu za naš arhipelag. Oni jasno prepoznaju i predstavljaju Lošinj kao destinaciju zdravlja, vitalnosti, ljepote i gostoljubivosti. Samo zadovoljni gosti mogu prenijeti pozitivne emocije i osjećati se na Lošinju ugodno.

Lošinjski arhipelag

Lošinjski arhipelag prepun je mirnih živopisnih mjesta jedinstvene ljekovite klime u čijim blagodatima možete uživati tijekom cijele godine.

To je destinacija zdravlja, blagog mediteranskog ugođaja s više od 2500 sunčanih sati godišnje. Na arhipelagu uspijeva oko 1200 najraznolikijih biljaka, od čega čak 600 vrsta raste na 17 kvadratnih kilometara otoka Unija. Brojevi su to s kojima se mogu pohvaliti samo rijetki sretnici.

Lošinjska mikroklima pozitivno djeluje na zdravlje

Prirodni klimatski utjecaji s čudesnim ljekovitim svojstvima nikoga ne ostave ravnodušnim. Upravo je ta izražena i ugodna lošinjska mikroklima koja pozitivno djeluje na zdravstveno stanje, jedan od razloga zašto nam se gosti koji su jednom posjetili Lošinj, uvijek rado vraćaju.

Za Vas smo uredili preko 250 km šetnica duž kojih možete sresti goste iz cijelog svijeta. Za jutarnje buđenje dovoljno je s prvim zrakama sunca udahnuti punim plućima i prošetati. Odlučite li se za neku drugu tjelesnu aktivnost, za trčanje ili vožnju bicikla, uživat ćete u miomirisnim šetnicama, predivnim krajolicima, vidikovcima i uvalicama.

Wellness programi

Dragocjene kapi mirisnih eteričnih ulja od izvornoga lošinjskog bilja i morska sol na dlanovima profesionalnih terapeuta, otkriti će Vam sve blagodati masaže.

Tretmani uljepšavanja te njega lica i tijela ispunit će Vas zadovoljstvom, a doživljaj će upotpuniti boravak u zoni opuštanja, unutarnjem bazenu s hidromasažom ili vanjskom bazenu s morskom vodom. Razmazite se u našim wellness centrima u hotelima AuroraPuntaBellevue i Alhambra.

Wellness paketi

Wellness paketi inspirirani otocima lošinjsko creskog arhipelaga nude jedinstveni doživljaj „putovanja“ kroz mirisne otoke. Najfiniji tretmani pružaju nezaboravne trenutke opuštanja i njege te pričaju priču o Susku, Unijama, Iloviku, Lošinju i Apoksiomenu (Susak Stress Relief, Ilovik Flower Experience, Unije Rejuvenation, Lošinj SPA D-tox program, There is something about Apoksiomen).

Prelijepa otočna oaza

Tamo gdje se zvijezde najljepše vide, gdje se diše punim plućima i gdje se isprepliću valovi Istre, Kvarnera i Dalmacije u kojima veselo pliva posljednje sjevernojadransko jato dupina – nalazi se lošinjski arhipelag. Čarobno je to mjesto koje će vas zavesti svim svojim atributima – mirisima, okusima, zvucima, očuvanim prirodnim ljepotama i raznolikom zdravstvenom ponudom.

Autor/Photo by: visitlosinj.hr

Share this Post