Naši urednici

 

Glavni urednik portal wellness.hr. Završila Studij medicine, Stručni studij Kibernetika psihoterapije, Pedagoško psihološko obrazovanje za nastavnika, Školu Tradicionalne kineske medicine. Dugogodišnje iskustvo na poslovima liječnika, poduzetnika i wellness consultanta. Pokretač je i inicijator prvog wellness centra u Hrvatskoj 2000. godine. Zaposlena na poslovima ravnateljice i nastavnika u Učilištu Lovran – Wellness akademiji. Kaže da svaki pojedinac, partneri, porodica i radna organizacija imaju jedinstvene potencijale i sposobnost da pronađu “put kojim se lakše ide” s “mjesta” na kojem jesu, prema “mjestu” gdje žele i mogu biti – a da je njezin “put” da im u tome pomaže.

Suradnik u marketingu i prodaji na portalu wellness.hr. Završila Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Uz dugogodišnji rad na poslovima voditelja tajništva i marketinga u Učilištu Lovran-Wellness akademiji, ljubitelj je plesa, penjanja, hodanja – “ovdje i sada” načina življenja

 

Naši stručnjaci

Svi tekstovi

Vođena vlastitim životnim iskustvima i prioritetima, u svojoj sam se profesionalnoj praksi velikim dijelom usmjerila radu sa ženama te podršci partnerskim odnosima i obitelji. Posebna mi je inspiracija i motivacija raditi na osvještavanju i podržavanju unutrašnje mudrosti, ljepote i kreativne moći žene – kako kroz shiatsu umijeće rada na tijelu i tehnike buđenja ženske energije prema učenju Mirande Gray, tako i kroz vođena druženja u ženskom krugu podrške i osnaživanja “Koliba za žene”.

www.shiatsu-iris.com

Svi tekstovi

Školovan u vidu marketinga i odnosa s javnošću, Ante je vlasnik agencije PRiLIKA s primarnim fokusom na digitalnu komunikaciju i pružanje komunikacijskih usluga klijentima. Na portalu wellness.hr, tako će pisati upravo o društvenim mrežama i ostalim modernim kanalima komunikacije. Živi kreativnost i nove ideje, baš ono što je za tu priču potrebno.

Svi tekstovi

Diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1999., a 2006. položila specijalistički ispit iz interne medicine. Bavi se proučavanjem utjecaja prehrane na ljudski organizam i zdravlje, završila je brojnu stranu i domaću poslijediplomsku edukaciju iz dijetoterapije, kliničke prehrane, sportske medicine i sportske kardiologije. Ljubav prema fitoaromaterapiji produbljuje u školi fitoaromaterapije kod dr.sc. Stribora Markovića koju završava 2010 god. Zaposlena je u riječkom Domu zdravlja Centar kao specijalist internist. Vlasnica je konzaltinga za prehranu NutriFito.

Svi tekstovi

Mary Novosel je po zanimanju novinarka i aromaterapeutkinja što je čini idealnom spisateljicom u domeni lifestyle tematike. Izdala je pet knjiga, roman Ide ko putar, i priručnike Prirodno lijepa, S placa na lice, Detoks i Anticelulitna revolucija. Autorica spretno spaja karijeru spisateljice, novinarke i PR menadžerice s karijerom poduzetnice. Suvlasnica je tvrtke za proizvodnju prirodne kozmetike Total Natural gdje u svom pogonu svakodnevno osmišljava nove proizvode i radionice prirodne kozmetike za žene koje vole i rado koriste prirodne pripravke i metode za ljepotu, zdravlje i dobro raspoloženje.

Svi tekstovi
Meri Bura je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i radila 13 godina u farmaceutskoj industriji. Zaljubljena u sport i zdravi način života, 2004. g. otvara Holistički centar Mulier i bavi se individualnim savjetovanjima uglavnom žena menadžerica. Vodi program i za tvrtke pod nazivom “Staying healthy in business” . Savjetuje o prehrani, osobnom vježbanju i mentalnom antistresu. Uključena je u razvoj medicinskog wellnessa na državnom nivou. Edukacija: medicinski fakultet, homeopatija, joga, NLP, nutricionizam, aroma terapija, Fx Mayr metoda.

Svi tekstovi

Voditeljica Bio Laser Studia Rijeka. Po zanimanju farmaceutski stručni radnik, nutricionist, glasnogovornica i Tui-na maser-terapeut. Ima bogato višegodišnje radno iskustvo na upravljačkim poslovima koji promiču zdravlje i bolju kvalitetu života. Više od dva desetljeća aktivna je u javnom i društvenom životu, a od čega se ističe višegodišnji aktivizam u zaštiti okoliša i promicanju održivog razvoja, borbi protiv nasilja i zlostavljanja nad ženama, promicanje i ostvarivanje prava osoba s autističnim poremećajem. Volonter je u projektima Zdravi gradovi za podršku osobama s invaliditetom. Aktivna rekreativna sportašica, članica Triatlon kluba Rival.

Uspjeh je dobiti ono što želiš.  
Sreća je kad ti se sviđa ono što si dobio.
Ako ti netko kaže “Ne možeš!” on zapravo misli “Ja ne mogu”.
Promjena uvijek otvara mogućnosti za nova postignuća.

Svi tekstovi

Prof. dr. sc. Majda Rijavec
Diplomirala je psihologiju i engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i doktorirala s temom iz područja socijalne psihologije. Radi kao redovita profesorica na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Objavila je 48 znanstvenih i veći broj stručnih radova, jednu uredničku te 37 autorskih knjiga. U znanstvenom radu bavi se područjem suočavanja sa stresom zbog neuspjeha u školi, samoreguliranim učenjem i područjem dobrobiti u području pozitivne psihologije.

Pročitajte teme autora http://www.iep.hr/

Prof. dr. sc. Dubravka Miljković
Diplomirala je psihologiju i pedagogiju, potom je magistrirala psihologiju i doktorirala pedagogiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Danas radi kao redovita profesorica na Odsjeku za obrazovne studije Učiteljskog fakultetu u Zagrebu. Nastavu drži na Edukacijsko-rehabilitacijskom, Kineziološkom, Prirodoslovno-matematičkom i Učiteljskom fakultetu. Objavila je dvije uredničke i 39 autorskih knjiga, 45 znanstvenih i veći broj stručnih radova, te više od 300 stručno-popularnih članaka za različite novine i časopise. Glavna je i odgovorna urednica pedagoškog časopisa Napredak.

Pročitajte teme autora http://www.iep.hr/