Kite & Windsurfing Nin

Kite & Windsurfing Nin

Jeste li znali da je Nin jedna od najboljih destinacija za Kite&Windsufing u Hrvatskoj? Iskoristite i vi svoju priliku I posjetite Ninsku lagunu koja će vas oduševiti prekrasnim pješčanim plažama.

Prekrasne plitke pješčane plaže u Ninskoj laguni i pogodna mikro klima koja donosi obilje vjetrova, privlači sve zaljubljenike u ovaj sport. Ovakvi uvjeti za učenje kitesurfinga – adrenalinski spoj surfanja na dasci i leta u zraku, jedni su od najboljih na Jadranu.

Kite centar i kite zona gdje je dozvoljeno kajtanje u Ninu se nalazi na pješčanoj plaži Ždrijac, koja se ubraja i u svjetski poznatu lokaciju. Kite zona i centar se nalazi na sredini plaže Ždrijac kod Surfmania paviljona, u kojem možete pohađati kitesurfing i windsurfing školu.

Kroz škole windsurfinga i tečajeva kiteboardinga vodi vas stručni tim, zabavno i sigurno prema željenom uspjehu na pješčanim plitkim plažama Ninske lagune.

Bešumno kliziti sa daskom iznad površine vode, koristiti vjetar i valove za sebe, toliki je izazov da se mnogi vrlo brzo zaraze. To je zdrava ovisnost o vjetru, valovima i prirodi.

 

Za više informacija pogledajte OVDJE.

 

Dođite u Nin i uhvatite svoj val!

 

 

Autor/Photo by: Croatia.hr

Share this Post