Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2017

Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2017

Ovaj forum je idealna platforma i mjesto susreta za sve profesionalce i developere iz svijeta poduzetništva, zdravstva, turizma, kako privatnog tako i javnog sektora.

Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2017 održat će se 12. i 13. listopada u hotelu Sheraton u Zagrebu. Riječ je o poslovnom B2B događaju namijenjenom gospodarstvenicima koji žele poslovati u industrijama zdravstva i turizma. Predstavit ćemo aktualne projekte i subjekte zdravstvenog turizma, zdravstvene infarstrukture i turističke objekte te otvoriti mogućnost proširenja ponude medicinskim sadržajima koji mogu produljiti poslovanje na cijelu godinu.

Događaj će okupiti domaće i strane grupacije iz redova investitora, developera, turističkih poduzetnika, agencija, tour operatora, medicinara i financijera. Predstavit će se i nova inozemna imena koja ulaze na naše tržište. Učiniti Hrvatsku i Adriatic regiju cjelogodišnjom destinacijom osnovna nam je zadaća, a Forum će odgovoriti na pitanja koji su sljedeći koraci i preduvjeti da se ti ciljevi ispune.

ZA KOGA?

Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2017 namijenjen je gospodarstvenicima i poduzetnicima, medicinarima i stručnjacima  turističkog i destinacijskog menadžmenta i svima onima koji žele investirati  i poslovati u najbrže rastućoj grani gospodarstva u posljednoj dekadi.

Forum je pravo mjesto i za sve one koji imaju viziju i želju podići ponudu Adriatic regije na razinu cjelogodišnje visokokvalitetne destinacije koja objedinjava zdravstvene, wellness, turističke i  ruralno-gastronomske segmente.

ZAŠTO?

Prilika je ovo da se istaknu i predstave brojne inozemne i domaće tvrtke, gradovi i općine sa svojim aktualnim projektima, dok će na okruglim stolovima glavnu riječi voditi iskusni poduzetnici, developeri, predstavnici vlada država u regiji, organizatori putovanja, hotelijeri, srednji i mali pružatelji smještajnih usluga, klasteri i stručna udruženja, medicinska industrija, financijske ustanove i poznavatelji potreba i interesa krajnjih korisnika.

CILJ

Okupljanjem kompetentnih sudionika iz industrije turizma i zdravlja u najširem poslovnom smislu, ovaj Forum će omogućiti detaljan uvid u projekte, njihove statuse, zainteresiranost, i što je potrebno da se oni ostvare; koji su investicijski aspekti zdravstvenog turizma i gdje je njihov položaj u odnosu na ekonomske prilike regije i Europske Unije.

O ČEMU JE RIJEČ?

Koliko i koga Adriatic regija privlači svojom turističko-zdravstvenim kapacitetima, ulijeva li dovoljno sigurnosti i povjerenja krajnjim korisnicima i možemo li kvalitetnijom i angažiranijom organizacijom zdravstva i turizma privući više specijaliziranih sadržaja, ustanova, kapitala i gostiju.

Što je zdravstveni turizam iz aspekta investicija? Tko ulaže i što mu se nudi? Koja je razina pripremljenost projekata i koju ulogu tu ima javni sektor? Jesu li privatne medicinske ustanove glavni nosilac razvoja zdravstvenog turizma i je li to dovoljno? Kojim kapacitetima i infrastrukturom privući i zadržati „silver generaciju“ iz zemalja EU?

Više informacija potražite OVDJE.

 

Autor/Photo by: croatia.hr

Share this Post