adriatic

Grand Hotel Adriatic pruža utočište za opuštanje i odmor

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente. Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!

Kraljica hrvatskog Jadrana i biser Mediterana

Morsko plavetnilo Jadrana, brojne plaže, obilje sunca i topline – sve je to doprinijelo da se Opatija razvije u jedno od najomiljenijih jadranskih ljetovališta. Blaga mediteranska klima s velikim brojem sunčanih sati godi tijelu i duhu, pozivajući na dolazak i izvan glavne sezone jer je Opatija mjesto u kojem i proljeće i rana jesen pružaju mnoge užitke.

Hoteli u Opatiji zauzimaju posebno mjesto na turističkoj karti naše zemlje

Sinergija tradicije, kvalitete, te vrhunske usluge nadomak prekrasnom moru, hoteli u Opatiji pružaju Vam sve ono što možete poželjeti za svoj odmor.

U tom prelijepom okruženju, samo 50 metara udaljenosti od mora nalazi se Grand Hotel Adriatic.

Grand Hotel Adriatic pruža utočište za opuštanje i odmor

Kvalitetnim smještajem, raznolikom gastronomskom ponudom, kongresnim centrom s najdužom tradicijom u Opatiji i destinaciji, te Tantra Spa & Beauty centrom, koji se nalazi na 8. katu hotela s prekrasnim pogledom na more i otoke, ispunjava i najprofinjenije želje gostiju.

Autor/Photo by: hotel-adriatic.hr

Podijeli članak s prijateljima