advent u zagrebu

Doživite najljepši advent u Zagrebu

Svake godine Zagreb omota čarobna atmosfera adventa i tog predblagdanskog razdoblja. Tako će i ove godine grad zasjati u svom punom blagdanskom sjaju koje donosi Advent u Zagrebu.

Osim već dobro poznatih lokacija Zrinjevca, Tomislavca, Strossmayerovog šetališta, Bogovićeve ulice, Kurelčeve ulice u Europskog trga, ove godine dočekat će nas pokoje iznenađenje na novim lokacijama.

Svečanim paljenjem lampica 26. studenog na Zrinjevcu počet će Advent u Zagrebu koji donosi mnoštvo novog sadržaja za građane, posjetitelje i turiste – Advent na Gornjem gradu koji uključuje Dvorišta u adventskom izdanju, Advent na Vranicanijevoj livadi, Advent u Galeriji Klovićevi dvori i Advent na Štrosu.

Također, ove zime, Advent dolazi i u Novi Zagreb gdje će posjetitelje dočekati Novi advent i Ledena bajka Djeda Mraza. Osim ovih noviteta, Zagreb dobiva i Modni advent, Kod Rudolfa, Advent u Dizajn distriktu i Advent u Tunelu.

A da ne bi sve bilo na novitetima, Advent u Zagrebu i ove godine donosi tradicionalna, zabavna i zanimljiva izdanja Živih božićnih jaslica, ArtOmata, S božićnih balkona Zagreba, već tradicionalnih prigodnih programa u Muzeju za umjetnost i obrt, Hrvatskom narodnom kazalištu, Etnografskom muzeju i naravno, Advent i Nova godina na Trgu bana Josipa Jelačića.

Za sve detalje o ovom iznimno zanimljivom programu najbogatijeg Adventa u Zagrebu do sada, posjetite adventzagreb.hr.

Autor: journal.hr

Share this Post