Dođite na rođendanski party kluba Crkva

Dođite na rođendanski party kluba Crkva

Već smo pisali o novom wellness trendu, koji spaja zabavu, live koncerte i čisti eskapizam s opuštanjem putem yoge, meditacije i masaže…

S PARTIJA NA DETOX

A kako wellness.hr uvijek prati trendove, naročito wellness trendove, tako smo i za sve riječke ljubitelje elektronske glazbe i opuštanja, pripremili iznenađenje.

Naime, poznati riječki klub Crkva uskoro slavi svoj treći rođendan, a kad kažemo- slavi, mislimo- slavi u velikom stilu!

Rođendanski party održat će se u subotu 8. listopada u klubu Crkva, a mi ćemo svakog posjetitelja, točnije, svakog tko kupi ulaznicu za navedeni party, darivati malim znakom pažnje u obliku poklon bona. Za što? Kakvog? E pa vidjet ćete i nadamo se, ugodno iznenaditi. Ono što ćemo vam ipak otkriti jest, da vas nakon partija, čeka detox iz snova!

Party će se održati ove subote, 8. listopada u klubu Crkva…
Dođite na rođendanski party kluba Crkva

Inače, klub će svoj rođendan proslaviti, kako navode na službenom FB eventu, uz ‘drage prijateljice i prijatelje, umjetnike elektronike i rezidente kluba: Marinu Karamarko, Mystic i Altar Servers. Vrata kluba bit će otvorena od ponoći pa sve do 6 ujutro, a cijena ulaznice je 30 kuna.

Vidimo se u Crkvi!

Autor: wellness.hr

Foto by: Crkva klub

Podijeli članak s prijateljima