croatia winter music festival

Croatia Winter Music Festival

Croatia Winter Music Festival dolazi u Zagreb! Prvo izdanje EDM glazbenog festivala učinit će Zagreb europskom metropolom elektronske plesne glazbe u tjednu od 31. prosinca 2016. do 6. siječnja 2017.

Festival koji će se održati u zagrebačkoj Areni koncipiran je kao događanje koje traje od 0 do 24, odnosno posjetiteljima nudi kombinaciju dnevnih i večernjih događanja koja će obogatiti turističku ponudu grada tijekom novogodišnjih blagdana.

PROGRAM FESTIVALA

  1. Program Festivala starta u subotu, 31. prosinca, spektakularnim Zagreb 360° New Year’s Eve partyjem u zagrebačkoj Areni. Svi ljubitelji vrhunske svjetske plesne glazbe u 2017. će ući uz Armina van Buurena i još nekoliko poznatih DJ imena te nenadmašnu produkciju. Nizozemsku novogodišnju DJ ekipu uz van Buurena čine i posebni gosti Sander van Doorn, MOTi, Julian Jordan i David Gravell, a na stageu u Areni pridružit će im se i Juicy M, mlada ukrajinska DJ zvijezda koja zadnjih godina osvaja svjetske pozornice kombinacijom electro i progressive house ritmova.
  2. U nedjelju, 01. siječnja održat će se repriza dočeka REPLAY 360° NYE uz nastupe vodećih hrvatskih i regionalnih DJa, a na najvećoj regionalnoj reprizi novogodišnjeg dočeka očekuje se nekoliko tisuća partijanera iz Hrvatske, regije i cijele Europe.
  3. Posjetitelje u ponedjeljak, 2. siječnja očekuje HEART uz glavne zvijezde večeri Juliana Jordana i Davida Gravella.
  4. Utorak, 3. siječnja, donosi program LAUNDRY, a srijeda, 4. siječnja u zagrebačkoj Areni rezervirana je za WRONG CROWD.
  5. Četvrtak, 5. siječnja, predzadnji dan festivala, označava lagani povratak u stvarnost nakon party tjedna uz program Tylt.
  6. Petak, 6. siječnja, posljednji dan Croatia Winter Music Festivala, bit će u znaku Giraffe Warehouse Projecta koji će ugostiti svjetski poznata imena tech-house i techno scene za vrhunsku party atmosferu za završetak prvog izdanja Croatia Winter Music Festivala!

Dnevna događanja tijekom Festivala u ponedjeljak i utorak, 2. i 3. siječnja u Arenu dovode najbolje svjetske gamere koji će sudjelovati na međunarodnom turniru Zagreb Gaming Championship. Prvo veliko međunarodno gaming natjecanje u Zagrebu bit će otvoreno i za gledatelje.

Od ponedjeljka do petka, od 2. do 6. siječnja, u Areni će se tijekom dana održavati Art & Design na kojem će predstavnici domaće modne i umjetničke scene predstaviti svoje radove. Borovo će predstaviti legendarne Startasice, model koji posljednjih godina stječe kultni status u svijetu raznim prigodno dizajniranim izdanjima, a uz Startasice će svoje radove predstaviti i dizajneri iz Hrvatske i regije.

Karte za sve dane Croatia Winter Music Festivala dostupne su za kupnju online. Karte su u prodaji u nekoliko kategorija, a cijene za Zagreb 360° New Year’s Eve se kreću od 100,00 kn za 3. kat dvorane do 2.000,00 kn za VIP zonu, odnosno restoran. Upiti za VIP i VIP karte mogu se slati na vip@ultraeurope.com. Cijene za ostale dane kreću se od 50,00 kn do 380,00 kn (VIP). Cijene po kategorijama i danima mogu se pronaći na linku.

Više informacija o programu na linku.

 

Autor/Photo by: gdjesutra.hr

Share this Post