Antistress vikend u Rovinju

Antistress vikend u Rovinju

Od 29.09 do 01.10.2017. možete vikend provesti uz gong kupke, meditacije, yogu smijeha, individualne tretmane, radionice i organizirane izlete. Poželjeli ste otići za vikend na more, ali na drugačiji način? Želite doživjeti mirise prirode u punom sjaju, sunčati se, ići na izlete, udisati svježi zrak i doživjeti osobnu transformaciju…Pri tome se dobro zabavljati, opustiti se i uživati? Onda je ovo program za Vas.

Sve vaše brige i obaveze ostat će u mjestu iz kojeg ste došli, dok Vas čarobno putovanje uz zvukove drevnih instrumenata vraća izvoru i Vašim prirođenim resursima i kreativnim sposobnostima.
Družit ćete se s ljudima iste namjere pod stručnim vodstvom terapeuta i maštati o budućem životu i novoj osobi koja ćete postati.
Čisti mentalni, emotivni i fizički detoks!

O Rovinju
Na samo dva i pol sata od Zagreba, nalazi se prekrasni romantični gradić koji će Vam se definitivno uvući u srce. Neki ga nazivaju našom Venecijom, naravno bez kanala. Zadnjih godina postaje naša top turistička destinacija i mjesto gdje je poželjno biti viđen.
Nekada je ovaj grad bio otok pa se sve kulturne znamenitosti nalaze u užem centru. No ono što Rovinj čini divnim su prekrasne plaže, luksuzni hoteli uklopljeni u prirodu, otoci oko njega, ljubazni ugostitelji a najviše park šuma Zlatni rt sa svojom zvijezdom cedrova i posebnom energijom.

O programu
Dolazak je planiran za petak u poslijepodnevnim satima. Do Rovinja možete doći autobusom ili ćemo Vas nakon Vaših prijava povezati da možete dijeliti prijevoz automobilom. Nakon ukusne večere dobrodošlice s domaćim specijalitetima, imat ćemo zvučnu kupku kako bi se povezali i ostavili sve brige, stres i nemir iza sebe.
U subotu dan počinjemo s doručkom nakon čega slijedi yoga smijeha pod stručnim vodstvom moje kolegice Roberte Ugrin. Dok će neki od Vas biti na individualnim tretmanima, ostali će tada imati slobodno vrijeme za šetnju gradom. U dogovoreno vrijeme Roberta nas vodi na izlet na energetske točke u bližoj okolici Rovinja. U sklopu izleta ćemo imati zvučnu kupku i radionicu s temom prilagođenom grupi u prirodi, a ako nas vrijeme ne bude poslužilo, imat ćemo ih u unutrašnjem prostoru. Nakon povratka sa izleta krećemo s individualnim tremanima. Večera se planira u posebno biranim istarskim konobama.
U nedjelju dan počinjemo dinamičnom meditacijom, nakon čega slijedi doručak i individualni tretmani. Budući je za taj dan planiran odlazak, posjetit ćemo rovinjsku park šumu i uživati u ljepoti šetnje uz more.
Odlazak je planiran za nedjelju oko 16 sati uz ispraćaj sa zvučnom kupkom.
Radit ćemo na svim Vašim razinama, razgibati ćemo tijelo, otpuštati emocije šetnjom uz more, otpuštati stara vjerovanja i obrasce ponašanja, otkrivat ćemo koliko nam podrške priroda može dati, maštat ćemo i kreirati naše želje te mijenjati svoje stanice uz podršku svemirskih vibracija gongova. Individualni tretmani će se kreirati prema Vašim potrebama u tom trenu a mogu se sastojati od jedne ili više različitih metoda kojima se bavim (vibracijsko iscjeljivanje zvukom tibetanskim zdjelama, life coaching, theta healing, dijagnostika kompletnog stanja organizma na kvantnoj razini sa savjetovanjem,..)
Vaša transformacija podrazumijeva čarobno opuštanje i kreiranje nove-najbolje verzije sebe, stvaranje drugačije perspektive i nove stvaralačke energije, tako da pri povratku svojim kućama više nećete biti isti a to će sigurno donijeti promjene i u Vašoj okolini.
Dodatne opcije
Imate jednu vrlo primamljivu opciju koja nije uključena u ovu ponudu. Radi se o divnoj aromaterapijskoj masaži koju izvodi moja kolegica Sandra Bajramović. Uz uplatu je potrebno navesti da želite ovaj tretman kako bih rezervirala termine.
O smještaju
Smještaj će biti u apartmanima, od kojih svaki podrazumijeva smještaj za 4 osobe, jedan ima pogled na more, drugi ne, a obadva se nalaze u istoj kući u samom centru Rovinja. Većina programa će se odvijati u kući, no detaljan raspored i lokacije će ovisiti o broju prijavljenih osoba..
Ovaj retreat je za Vas ako ste:
• Otvoreni za meditacije, zvučne terapije i istraživanje sebe iznutra
• Nemate problem biti prisutni i otvoreni u grupi ljudi koja istražuje, transformira se i raste u svojoj moći
• Možete prisustvovati cijelo vrijeme trajanja.
Ponuda uključuje
• 2 noćenja s večerom u autohtonim lokalnim restoranima (piće nije uključeno) i doručkom na mjestru noćenja
• WiFi internet u apartmanima
• 3 zajedničke gong kupke
• radionicu yoge smijeha
• 1 jutarnja meditacija
• individualni tretman
• 1 radionica s temom prilagođenom grupi
• izleti na energetske točke
• masaža po izboru uz nadoplatu

Voditeljica programa: Svetlana Vukić, dipl. ing. matematike, NLP trener, certificirani Peter Hess zvukoterapeut, Theta Healing® praktičar
Vrijeme: 29.09.-01.10.2017.
Mjesto: Rovinj
Cijena aranžmana: 1.500 kn po osobi sa smještajem.

Rezervacija se vrši uplatom na račun HR5623600001102505048, Kreacija Života, Garićgradska 9, Zagreb.
Kod prijave obavezno navesti vrstu prehrane. Ponijeti udobnu odjeću i obuću.

Za detalje programa i sve ostale informacije obratite se na sljedeće kontakte:
E: vukic.svetlana@gmail.com , M:098 519 674

Share this Post