19. Croatia Boat Show

19. Croatia Boat Show

 

Čast nam je i zadovoljstvo obavijestiti Vas da će se ovogodišnji 19. CROATIA BOAT SHOW održati od 05. do 09. travnja 2017. godine na šetnici Zapadne obale grada Splita.

Jedni od najljepših i najatraktivnijih brodova na Mediteranu, brodograditelji i proizvođači nautičke opreme, charter tvrtke, agencije i predstavnici marina, kao i predstavnici najluksuznijih automobila, naći će i ove godine svoje mjesto na sajmu u Splitu.

NAJPERSPEKTIVNIJA I NAJBOLJE ORGANIZIRANA NAUTIČKA PRIREDBA U REGIJI

Raskošan izbor novih plovila, te mnogobrojne premijere i noviteti, savršen su razlog da početak travnja rezervirate za posjet Splitu i 19. Croatia Boat Show-u.

Croatia Boat Show jedna je od najperspektivnijih i najbolje organiziranih nautičkih priredbi u regiji, a impresivna pozornica hrvatske i inozemne nautičke industrije iz godine u godinu potvrđuje svoj značaj na karti sajmovanja te zasluženo nosi epitet hrvatskog Superbranda.

Dokaz o kvaliteti i raznovrsnoj ponudi sajma nisu samo titula i priznanja, već i brojni posjetitelji te predstavnici domaćih i stranih medija, čiju pozornost ova smotra plovila privlači iz godine u godinu.

Sad već osamnaestogodišnji splitski brand – Croatia Boat Show – predstavlja jednu od dobro poznatih turističkih razglednica Hrvatske…brojna atraktivna plovila na vezu, prodaja brodova, raznovrsni nautički sadržaji te idealno vrijeme za nove susrete i suradnje, jedinstveni su razlozi da i vi sudjelujete u ovom sajmu nautike.

U posljednjem desetljeću, Croatia Boat Show potvrdio je da su poslovni kontakti ostvareni za vrijeme sajma najbolji način povezivanja u svijetu nautičke industrije i srodnih djelatnosti. Potvrda je to i činjenice da je sajam postao poveznica s Mediteranom za sve inozemne posjetitelje i izlagače.

Svakog proljeća, organizacijski tim Croatia Boat Showa kvalitetnom pripremom prostora i gradnjom tzv. plutajućeg sajamskog grada, iznova omogućava izlagačima da u najboljem svjetlu i prirodnom ambijentu predstave svoje morske ljepotice.

Nakon punih osamnaest godina, ime Croatia Boat Show govori samo za sebe, a organizacijski tim ne posustaje u nastojanju da svaka naredna sezona bude još bolja.

 

Više informacija saznajte OVDJE.

 

Autor: croatia.hr

Share this Post