sretna veza

Znakovi neistinite ljubav

Upoznali ste sjajnu osobu prije nekoliko mjeseci i sve se čini odlično. No, duboko u vašem umu kao da znate da ipak nije sve tako sjajno. Jeste li zaista pronašli pravu ljubav?

Sljedeći znakovi prikazuju na što trebate obratiti pozornost.

  1. Ne čita vam misli

Kako netko može uživati u posebnoj vezi s partnerom ukoliko nema tih „čitaš mi misli“ situacija s vremena na vrijeme? Postojanje ovakvih trenutaka pokazuje kako jaku vezu oboje imaju. Jedan pogled je dovoljan za pokretanje raznih osjećaja. Naravno, nije to najvažnije, ali ako to nemate s partnerom i  nije dobar početak.

  1. Nedostatak kemije

Nedostatak kemije čini vezu ustajalom i beživotnom. Na početku se svi trude i rade na tome, no kako veza odmiče i postaje sve duža, tako se i sve više zaboravlja na to.

  1. Nikada vam ne daju kompliment

Želimo ljude za koje nam je stalo da se osjećaju dobro. Najbolji način je da im dajemo komplimente. Mali je to podsjetnik njima da su nam zaista veoma važni u životima. Važno je dakle i da sami od partnera dobije kompliment s vremena na vrijeme.

  1. Osjećate se konstantno osuđivano

Biti osuđivan je kao otrov za veze i to onaj koji se postepeno razvija. Mnogi vjeruju da je ljubav žrtvovanje, toleriranje i patnja u tišini jer je sve to dokaz njihove ljubavi piše powerofpositivity.com. No, to nije ljubav. Potrebno je razgovarati s partnerom i objasniti što vas čini tužnima.

  1. Osjećate potrebu iznova sastavljati poruke

Pisanje, brisanje, opet pisanje. Ako brinete o tome što točno napisati u poruci, neka vam već to bude znak za malu uzbunu u glavi. Srodne duše samo šalju poruke jedno drugome, bez prevelikog razmišljanja i ispravljanja poruka prije slanja.

  1. Nerad od druge strane

Ponekad ih pozovete na druženje sa svojim prijateljima ili na večeru kod vas doma sa vašom obitelji. Ponekad dođu, ponekad ne, ali nikad nisu oduševljeni svojim dolaskom. Srodne duše će skočiti ukoliko imaju priliku provesti što više vremena s vama. Ako to nije slučaj, primijetit ćete kako nastoje ne biti uključeni u vaš život.

  1. Nisu sretni kad vas vide

U vezi ste jer vas druga strana čini sretnima kada ste zajedno. Nevažno o različitostima između vas ili o fizičkoj daljini, uvijek će biti sretni i htjeti će vas vidjeti. Ako ne, daljina ne će biti samo fizička. Osjećat ćete se miljama daleko od voljene osobe iako ona sjedila odmah do vas.

  1. Ne pokazivanje interesa za budućnost vaše veze

Ne govorimo o braku, barem ne još, već o tome da  imate iste ciljeve koje ćete onda provoditi zajedno. Naravno, srodna duša će razgovarati s vama o vezi na duge staze, što želi i kako želi to postići. Ako se to ne dogodi, nemoguće je da je upravo ova osoba vaša srodna duša.

Autor: Wellness.hr

Share this Post