ljubavne veze

Ova pravila vrijede za sve ljubavne veze

Pravila danas imamo na svakom koraku. Radilo se o pravilima ponašanja na nekom događaju, pravilima odijevanja, pravilima učenja ili pak o nekim sasvim drugim pravilima. Postoje i brojna pravila kada su ljubavni odnosi i veze u pitanju.

U nastavku donosimo nekoliko pravila koje vrijede za sve veze ukoliko želimo da veza potraje.

Pravilo broj 1: BUDITE ONO ŠTO JESTE

Jedno od najvažnijih pravila svih veza jest da ostanete onakvi kakvi zapravo i jeste. Da biste mogli biti u pravoj, stabilnoj vezi, morate biti svoji. To znači da morate naučiti voljeti sebe, biti sretni samim sobom i znati sami sebe cijeniti.

Pravilo broj 2: NEKA SVAKI SUSRET BUDE NEPONOVLJIV

Neka vam svaki susret bude zabavan, opuštajući, maštoviti, da se možete opustiti i uživati. Potrudite se da i vama i vašem partneru bude dobro i da ste oboje na kraju sretni.

Pravilo broj 3: KOMUNICIRAJTE JEDNO SA DRUGIM

Za dobar odnos, komunikacija je jedna od najvažnijih stvari. Kroz razgovore upoznajete partnera, a time i sve njegove dobre i loše stvari. Na taj način možete vidjeti da li vaša veza ima budućnost ili ne.

Pravilo broj 4: MOĆ PREGOVARANJA

Ukoliko vam se veza nađe u problemima, a dobar, običan razgovor nije dovoljan, morati ćete naučiti pregovarati s partnerom. To znači i da ćete morati i pronalaziti zajedničke kompromise kako biste riješili probleme i kako bi vaša veza imala budućnosti.

Pravilo broj 5: ODRŽAVAJTE SVOJU VEZU

Kako piše cosmopolitan.hr, svaku vezu treba maziti i paziti da bi cvjetala. To pritom znači, da svakodnevno morate partneru pokazati svoju ljubav. Pokazivati koliko vam je stalo do njega i koliko vam znači. Male stvari poput poruke za dobro jutro, ovdje uvelike mogu biti korisne.

Autor: Wellness.hr

Share this Post