Senzualno opuštanje za dvoje

Senzualno opuštanje za dvoje

Samo tjedan dana nas dijeli od Valentinova i mnogi parovi već razmišljaju kako da iznenade voljenu osobu. Vjerujemo da će se najljepši i nezaboravni trenutci dogoditi u udobnosti vlastitog doma. Večera, masaža i razni romantični rituali dočarati će prekrasan ugođaj i još veći osjećaj bliskosti. Za one koji su u potrazi za različitim, zanimljivim i vrlo senzualnih idejama začiniti će već poznate rituale. Pripremili smo neke ideje koje ujedinjuju klasiku i originalnost.

U ZNAKU RUŽE

Zbog popularnosti, simbolike i iznenađujuće arome, vjerujemo da je ruža nezamjenjivi dio Valentinova. Čak je i kraljica zavođenja, Kleopatra, bila je veliki ljubitelj ruža. Njena palača je uvijek bila posuta s ružinim laticama. Koristila ih je i za kupke. Suhe latice ruže istresite u kupku. To je svakako jedan od klasičnih poteza koji će uvijek rezultirati ugodnim iznenađenjem.

SENZUALNI PILING U KADI

Umjesto čišćenje i masiranje s gelom, najprije si priuštite piling od ruže. Jamčimo, da je osjećaj, kad vas partner izmasira sa solnim kristalima koji imaju intenzivan miris ruže, pamtljiv i fantastičan. Probuditi ćete sva osjetila i nevjerojatno se opustiti. Znamo da u takvim trenucima romantične misli nisu usmjerene na njegu, ali piling od ruže pozitivno će vas iznenaditi mekom i svilenkastom kožom.

SVIJEĆA, ALI NE TIPIČNA

Čak su i svijeće neizostavni dio Valentinova. Ali zašto bismo se trebali odlučiti za sintetske svijeće s parafinima i drugim štetnim sastojcima, možete li se odlučiti za svestrane organske masažne svijeće?

Zašto si ih trebate priuštiti?

Prekrasan miris: Valentinovo obogatite svjećicama i buketom ruža.

Nevjerojatna senzacija: kada topli vosak dotakne kožu, proći će vas ugodni trnci kroz tijelo.

Umjesto ulja za masažu: svijeće koje sadrže maslac, ulje i biljni vosak, tvore mješavinu visoke kvalitete, preporučljive za masažu.

Uljepšavaju proctor

APHRODISIAC

Naši stručnjaci su razvili mješavinu eteričnih ulja Aphrodisiac, koi povećava seksualnu energiju I budi pozitivne emocije. Stavite nekoliko kapi u isparivač, kupku ili dvije kapi na zapešće. Jasmin, ruža, sandalovina i bergamot će osigurati nezaboravnu večer.

Pospite cvijeće, priuštite si piling za tijelo, zpalite svijeću i uživajte u nevjerojatnoj aromi! Jamčimo da će to biti večer koju nikad nećete zaboraviti.

Autor/Photo by: Aroma Herbal

 

Share this Post