masazne svijece

Doživite čaroliju prirodnih masažnih svijeća

Ovaj  multifunkcionalni proizvod uštedjeti će vaše vrijeme i novac. On je rezultat inovativnog rada i razmišljanja, i zato zaslužuje svu vašu pozornost. Prirodna masažna svijeća, osim što ju možete koristiti kao izvor mirisne intoksikacije, koristi se i kao ulje za masažu.

KONVENCIONALNE SVIJEĆE SADRŽE OTROVNI PARAFIN

Barem jednom tjedno, umjesto televizije, računala i umjetne rasvjete priuštite si da zapalite svijeće i opustite se uz meditaciju, tjelovježbu ili jednostavno uživajte u mirisnoj kupki. Užitak će biti još veći ako počnete koristiti mirisne svijeće. Iako su svijeće već  tisućljećima dio ljudske povijesti i kulture, većina konvencionalnih svijeća se sastoji od parafina, koji je dobiven od naftnih derivata. Njegova upotreba je vrlo široka, koristi se u kozmetici i hrani, te svijećama i medicini.

PRIRODNE MASAŽNE SVIJEĆE – DVIJE MUHE JEDNIM UDARCEM

Unatoč činjenici da znamo da je to neprirodno, neobnovljivo i otrovno, ipak se prakticira, iako njegovim zagrijavanjem u prostoriji se počinju širiti karcinogeni koji uzrokuju razne bolesti.

Srećom postoji alternativa – biljni vosak i maslaci koji savršeno reagiraju s eteričnim uljima, tako da ćete s prirodnim masažnim svijećama ubiti dvije muhe jednim udarcem.

Autor: Nina Kokalj/Aroma Herbal Hrvatska

Share this Post