detox

A sada svi na detox poslije partija!

Jučer ste se odlično zabavili na rođendanu riječkog kluba Crkva? Pritom ste pokupili vrijednosni poklon bon i sada ne znate što dalje? 

Ako ste još uvijek uspavani, ali vas je zanimalo kako možete iskoristiti poklon bon, kojim smo u suradnji s klubom Crkva darivali svih s kupljenom ulaznicom za 3. rođendanski party Crkve, evo odgovora. Obećali smo vam detox, opuštanje ili jednom riječju- wellness nakon partija, kao najnoviji trend mladih ljubitelja partija i glazbenih festivalaa to ćete i dobiti.  

Naime, u suradnji s lovranskim medical wellness centrom Laurana SpaPoklon Bon u čijem ste vlasništvu, možete iskoristiti za masažu po izboru, jer koju god odaberete iz ponudecijena će vam biti umanjena za 50, 00 kuna.

Ako vam to nije dovoljno, jednim klikom na ‘Like Page’ naše Facebook stranice, ostvarujete pravo na dodatnih 10% popusta na izabrani tretman.

NAŠA PREPORUKA

Jesen nam je tu i tijelu je sada potrebna dodatna njega kako bi se rehabilitiralo i osnažilo pred zimske mjesece koji nam dolaze. Evo nekoliko odličnih vrsta masaža, nakon kojih će vam um i tijelo jednostavno zablistati…

  • Aroma spa masaža toplim uljima, 30/60 min
  • Lava shells masaža toplim školjkama, 50 min
  • Hot stone masaža toplim kamenjem, 50/90 min
  • Pinda sweda – ayurveda masaža toplim biljnim pečatima, 50/90 min
  • Choco relax masaža, 30/60 min
  • Antistress masaža glave i vrata, 30 min
  • Double masaža, po izboru za dvije osobe, 30/50 min

Napomena: Jedan poklon bon može se iskoristiti za jedan tretman, po izboru (masaža).

Više informacija, narudžbe i cjenik usluga pronađite na web stranicama Laurana Spa medical wellness centra ili na FB stranicama portala Wellness.hr.

Autor: wellness.hr

Share this Post