Aromatična kombinacija koja će osvojiti sve gurmane. Jednostavno, brzo i fino.
SASTOJCI
- 3 šalice pilećeg temeljca
- 2 žlice maslaca, slanog
- 2 žlice ulja maslinovog
- 1 režanj češnjaka
- 4 kom gljiva miješane, razne
- 1 kom luk ,crveni
- 0.75 šalica bijelog vina
- 0.5 šalica gorgonzole
- 0.33 šalica parmezana
- sol
- svježe mljeveni papar
- 2 šalice riže, arborio
PRIPREMA
- Zagrijte temeljac
- U drugoj posudi zagrijte maslac i maslinovo ulje pa na njemu ispirjajte češnjak, gljive, luk i sol.
- Nakon osam minuta dodajte rižu i ulijte vino. Kuhajte dok vino ne nestane pa ulijte temeljac. Neka se kuha dok ga riža ne upije pa dodajte sireve, posolite i popaprite.
Izvor: Gastro.hr
Share this Post