Očaravajuća biološka masažna svijeća- Jasmin

Očaravajuća biološka masažna svijeća- Jasmin

 

Život često uljepšavaju male stvari koje nam daju osjećaj ugode, dignu raspoloženje ili imaju pozitivan učinak na naš izgled. Za neke je to dobra knjiga, drugi vole uživati uz desert ili čašu vina. Neki, međutim, vole poboljšati svoje raspoloženje ugodnim mirisima i raznim kozmetičkim ritualima.

Svatko tko si je barem jednom u životu priuštio čaj od jasmina, upoznat je s njegovim prekrasnim cvjetnim mirisom. Jasmin je također vrlo popularan sastojak u parfemima. Njegov miris opušta, okrepljuje i stimulira.

POTPUNI ZIMSKI RITUAL

Opuštanje sa raznim mirisima ima mnoge pozitivne prednosti. Nekoliko kapi eteričnog ulja ili mješavine eteričnih ulja, imaju blagotvoran učinak na tijelo i um. U zimskim mjesecima često si priuštitm njegu prirodnim biomasažnim svijećama koje imaju opojan miris, ali i njeguju kožu. Prije nego što planirate otići na tuširanje, zapalite svijeću, koja je za 10 minuta spremna za uporabu. Svijeća će vašu kupaonu ispuniti prekrasnim mirisom, ali kad prirodni vosak u kombinaciji s biljnim uljem dodiruje kožu, počinje nezaboravni ritual. Koža će biti mirisna, sjajna i svilenkasto meka.

Vosak nije vruć, ali je ugodan i topao, tako da se može primijeniti izravno na kožu. Svijeće ne sadrže parafin i druge opasne tvari, tako da se možete u potpunosti prepustiti njenim njegujućim učincima.

JASMIN ETERIČNO ULJE

Miris jasmina je toliko jak i dugotrajan te je dovoljno ako jednu kap kapnete u otopine od 30 ml baznog ulja. Njegov miris opušta emocionalne kočnice i ispunjava vas optimizmom. Jasmin je veoma učinkovit ukoliko imate problema sa suhom kožom.

Autor/Photo by: Tjaša Klembas/Aroma Herbal

Share this Post