Oaza mira, prirode i adrenalina na jednom mjestu

Oaza mira, prirode i adrenalina na jednom mjestu

Tražite savršeno mjesto sa adrenalin i uzbudljive avanture ili samo želite pobjeći od gradske buke I stresne svakodnevice u oazu mira I prirode?

Ako niste jos isprobali paintball ili se okušali u streličarsvu, želite sebi i svojima osigurati ugodan vikend i druženje sa prirodom, izletište Stari glog je idealan izbor za vas.

U prekrasnim prigorskom ambijentu imate mogućnosti iskušati razonodu u obliku paintballa, streličarstva, ribolov na jezeru, jahanja, vožnja buggyjem, a najmanji će se moći za to vrijeme zabavljati na dječjem igralištu s toboganom I ljuljačkama.

Kada ogladnite nakon toliko aktivnosti, biti ćete u mogućnosti i prizalogajiti štogod s etno menija koji uključuje sve što je uzgojeno na gospodarstvu.

Izletište Stari glog, osim navedenih mogućnosti krasi i prekrasna bukova šuma poebno prilagođena za paintball koja se prostire na površini od 10 000 m2.

Još jedna zanimljivost koju pruža ovo izletište je organizacija team buildinga uzlov na blago, pregled etno zbirke sa zanimljivostima o starim predmetima navedenog kraja, organizacija momačkih I djevojačkih večeri, vrtić za najmlađe, te najam prostora I apartmana za odmor I relaksaciju.

Autor: paintball-zagreb.com

Photo by: poslovni.hr

Share this Post