Ova juha je sastavni dio makrobiotičke kuhinje. Uz kombinaciju s tofuom i kupusom postaje zdrava i ukusna juha koja okrepljuje.
Sastojci:
- 750 ml povrtnog temeljca
- 3 cm đumbira
- 2 režnja češnjaka
- 1 svježa crvena čili papričica
- ½ kelja
- 1 mrkva
- 2 žlice miso paste
- Umak od soje
- 100 g tofu-a
Priprema:
- Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
- Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
- Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
- Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
- Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.
Autor: wellness.hr
Ova juha je sastavni dio makrobiotičke kuhinje. Uz kombinaciju s tofuom i kupusom postaje zdrava i ukusna juha koja okrepljuje.
Sastojci:
- 750 ml povrtnog temeljca
- 3 cm đumbira
- 2 režnja češnjaka
- 1 svježa crvena čili papričica
- ½ kelja
- 1 mrkva
- 2 žlice miso paste
- Umak od soje
- 100 g tofu-a
Priprema:
- Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
- Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
- Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
- Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
- Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.
Autor: wellness.hr
Ova juha je sastavni dio makrobiotičke kuhinje. Uz kombinaciju s tofuom i kupusom postaje zdrava i ukusna juha koja okrepljuje.
Sastojci:
- 750 ml povrtnog temeljca
- 3 cm đumbira
- 2 režnja češnjaka
- 1 svježa crvena čili papričica
- ½ kelja
- 1 mrkva
- 2 žlice miso paste
- Umak od soje
- 100 g tofu-a
Priprema:
- Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
- Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
- Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
- Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
- Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.
Autor: wellness.hr
Ova juha je sastavni dio makrobiotičke kuhinje. Uz kombinaciju s tofuom i kupusom postaje zdrava i ukusna juha koja okrepljuje.
Sastojci:
- 750 ml povrtnog temeljca
- 3 cm đumbira
- 2 režnja češnjaka
- 1 svježa crvena čili papričica
- ½ kelja
- 1 mrkva
- 2 žlice miso paste
- Umak od soje
- 100 g tofu-a
Priprema:
- Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
- Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
- Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
- Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
- Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.
Autor: wellness.hr
Sastojci:
- 750 ml povrtnog temeljca
- 3 cm đumbira
- 2 režnja češnjaka
- 1 svježa crvena čili papričica
- ½ kelja
- 1 mrkva
- 2 žlice miso paste
- Umak od soje
- 100 g tofu-a
Priprema:
- Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
- Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
- Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
- Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
- Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.
Autor: wellness.hr
Share this Post