miso juha

Miso juha s tofuom i kupusom

Ova juha je sastavni dio makrobiotičke kuhinje. Uz kombinaciju s tofuom i kupusom postaje zdrava i ukusna juha koja okrepljuje.

Sastojci:

  • 750 ml povrtnog temeljca
  • 3 cm đumbira
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 svježa crvena čili papričica
  • ½ kelja
  • 1 mrkva
  • 2 žlice miso paste
  • Umak od soje
  • 100 g tofu-a

Priprema:

  • Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
  • Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
  • Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
  • Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
  • Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.

 

Autor: wellness.hr

Ova juha je sastavni dio makrobiotičke kuhinje. Uz kombinaciju s tofuom i kupusom postaje zdrava i ukusna juha koja okrepljuje.

Sastojci:

  • 750 ml povrtnog temeljca
  • 3 cm đumbira
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 svježa crvena čili papričica
  • ½ kelja
  • 1 mrkva
  • 2 žlice miso paste
  • Umak od soje
  • 100 g tofu-a

Priprema:

  • Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
  • Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
  • Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
  • Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
  • Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.

 

Autor: wellness.hr

Ova juha je sastavni dio makrobiotičke kuhinje. Uz kombinaciju s tofuom i kupusom postaje zdrava i ukusna juha koja okrepljuje.

Sastojci:

  • 750 ml povrtnog temeljca
  • 3 cm đumbira
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 svježa crvena čili papričica
  • ½ kelja
  • 1 mrkva
  • 2 žlice miso paste
  • Umak od soje
  • 100 g tofu-a

Priprema:

  • Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
  • Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
  • Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
  • Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
  • Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.

 

Autor: wellness.hr

Ova juha je sastavni dio makrobiotičke kuhinje. Uz kombinaciju s tofuom i kupusom postaje zdrava i ukusna juha koja okrepljuje.

Sastojci:

  • 750 ml povrtnog temeljca
  • 3 cm đumbira
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 svježa crvena čili papričica
  • ½ kelja
  • 1 mrkva
  • 2 žlice miso paste
  • Umak od soje
  • 100 g tofu-a

Priprema:

  • Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
  • Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
  • Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
  • Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
  • Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.

 

Autor: wellness.hr

Sastojci:

  • 750 ml povrtnog temeljca
  • 3 cm đumbira
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 svježa crvena čili papričica
  • ½ kelja
  • 1 mrkva
  • 2 žlice miso paste
  • Umak od soje
  • 100 g tofu-a

Priprema:

  • Stavite sastojke u posudu i stavite kuhati.
  • Ogulite đumbir, narežite češnjak na sitno, zatim očistite sjeme iz čili papričice i nasjeckajte ju. Dodajte u posudu, poklopite i neka se kuha 5 minuta.
  • Nasjeckajte mrkvu i kupus, zatim dodajte u tavu, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 3 do 4 minute.
  • Umiješajte miso pastu i dodajte sojin umak po želji.
  • Dodajte tofu i pustiti da odstoji nekoliko minuta prije posluživanja.

Autor: wellness.hr

Share this Post