Kokos, badem, trešnje…. Što vam više treba za izradu najslasnijih makarona?
SASTOJCI:
- ½ šalice nasjeckanog kokosa
- 1 šalica bijelog šećera
- 6 bjelanjaka
- 1 žlica kukuruznog škroba
- ¼ žlice ekstrakta badema
- ½ šalice trešanja
UPUTE:
- Zagrijte pećnicu na 175°C i stavite papir za pečenje u zdjelu za pečenje.
- U malu zdjelu pomiješajte šećer i kukuruzni škrob.
- U veliku zdjelu stavite bjelanjke s ekstraktima badema. Stavite zdjelu iznad kipuće vode. Umiješajte šećer u smjesu. Koristite električni mikser oko 15 minuta. Stavite kokos.
- Stavite smjesu u vrećicu s izrezanim vrhom. Istisnite tijesto i stavite trešnju na vrh.
- <pecite oko 20 minuta.
Autor & foto by: allrecipes.com
Share this Post