gatsby

Great Gatsby Night u Opatiji

Jedinstven ugođaj glamura i zabave popraćen detaljima iz burnih dvadesetih prošloga stoljeća biti će oživljen na raskošno uređenom trgu opatijskog hotela Royal…

Dovoljna je samo jedna vožnja oltimerom, nekoliko nota izvrsnih BIG BANDA, JAZZ TRIA i DJ-a, pogled na luku i svjetlucavi grad u daljini, zanosne plesačice u charleston kostimima, smokinzi, perlice, kristali i perje – sve će vas to odvesti u vrijeme zabava kakvim nikada prisustvovali niste i u ritmu glazbe Vam poručiti kako malo zabave nikoga ubilo nije.

Svojim dolaskom počastiti će nas i neka poznata lica kao što su Charlie Chaplin, Al Capone, Albert Einstein te neizostavni Gatsby! Za sve velike ljubitelje otmjenog i glamuroznog stila inspiriranog ovim filmom i modnim trendom od prije sto godina – te večeri sva ograničenja su ukinuta!

Sve je dopušteno, prilagodite se stilu dvadesetih elegantnim smokingom ili senzualnom odjećom poput čipkaste haljinice! Dodajte sjajne ukrase na bob frizuri, stavite ogrlice i vrpce pripijene uz vrat, ispijajate pjenušac i uživajte, zabavite se i plešite u duhu zlatnog doba jazza, swinga i charlestona!

Vidimo se na Great Gatsby Night u Opatiji, 01.07. u 21 h. Više informacija na linku

Share this Post