grdobina

Grdobina u bijelom vinu

Kušajte grdobinu u bijelom vinu.

Sastojci:

  • 80 dag fileta grdobine
  • 4žlice maslinova ulja
  • 1 dl bijelog vina
  • 4 žlice malomasnog vrhnja
  • 1 vezica povrća za juhu
  • sol i papar
  • 2 češnja usitnjenog češnjaka

Priprema:

  1. Skuhajte juhu od povrća.
  1. Na ulju popržite filete grdobine, posolite ih, popaprite, dodajte češnjak te ih zalijte bijelim vinom i juhom.
  1. Kratko prokuhajte i na kraju dodajte malo vrhnja.
  1. Poslužuje se za 4 osobe.

Energetska vrijednost po osobi 320 kcal (1347 kJ)

Sastav po osobi:

  • masti 17,4 g (od toga nezasićenih 13 g),
  • kolesterola 80 mg,
  • ugljikohidrata 1,1 g,
  • bjelančevina 34 g,
  • soli 295 mg.

Autor/Photo by: moja-dijeta.com.hr

Share this Post