Kušajte grdobinu u bijelom vinu.
Sastojci:
- 80 dag fileta grdobine
- 4žlice maslinova ulja
- 1 dl bijelog vina
- 4 žlice malomasnog vrhnja
- 1 vezica povrća za juhu
- sol i papar
- 2 češnja usitnjenog češnjaka
Priprema:
- Skuhajte juhu od povrća.
- Na ulju popržite filete grdobine, posolite ih, popaprite, dodajte češnjak te ih zalijte bijelim vinom i juhom.
- Kratko prokuhajte i na kraju dodajte malo vrhnja.
- Poslužuje se za 4 osobe.
Energetska vrijednost po osobi 320 kcal (1347 kJ)
Sastav po osobi:
- masti 17,4 g (od toga nezasićenih 13 g),
- kolesterola 80 mg,
- ugljikohidrata 1,1 g,
- bjelančevina 34 g,
- soli 295 mg.
Autor/Photo by: moja-dijeta.com.hr
Share this Post