dani otvorenih vrata wellness akademija

Dođite na Dan otvorenih vrata Učilišta Lovran u Splitu

Pionirka wellnessa u Hrvatskoj i ravnateljica lovranske Wellness Akademije dr. Jelica Popić programe školovanja škole specijalizirane za wellness zanimanja predstavit će zainteresiranim Splićanima, na Danu otvorenih vrata Učilišta Lovran koji će se održati 24. listopada u 17 sati u splitskom Učilištu Virtus

VELIKI INTERES SPLIĆANA

Ako ste zainteresirani za stjecanje konkretnih znanja i wellness zanimanja – diplome  s pravom upisom u e-radne knjižice ili stručnog usavršavanja u području zdravstvenog turizma i wellnessa, ovo je mjesto za Vas!

‘Dolazimo u Split zbog stalnog i velikog interesa pojedinaca iz područja srednje i južne Dalmacije – kako bi im olakšali mogućnost školovanja’, najavila je Popić. Predavanja će se od početka prosinca održavati na lokaciji Učilišta Virtus, dok će se vježbe i praktični dio nastave odrađivati u Wellness centru hotela Le Meridien Lav.

WELLNESS JE ŽIVOTNI STIL

Na Danu otvorenih vrata Splićani će biti u prilici saznati detaljne informacije o programima školovanja Wellness terapeut, Maser kupeljar i Wellness menadžer, ali i o organizaciji nastave i cijenama školovanja. Dr. Popić pritom će održati predavanje na temu: „Wellness kao životni stil i kao prilika za zapošljavanje i razvoj karijere“

LAKŠE DO POSLA

Dr. Popić poručila je i kako se u Učilištu Lovran u 12 godina rada educiralo preko 2200 polaznika, od kojih je većina zaposlena ili samozaposlena u rastućoj industriji ljepote, odmora i zdravlja – wellnessa i zdravstvenog turizma te dodaje kako Akademija rado i često pomaže svojim polaznicima pronaći zaposlenje. ‘Preko 18 wellness centara samo nas je tijekom ove turističke sezone kontaktiralo i tražilo preporuku za zaposlenje wellness kadrova, a mi smo im rado preporučili svoje učenike. Za odabir kadrova obraćaju nam se wellness centri širom Hrvatske, jer su u njima već zaposleni naši dosadašnji polaznici, na pozicijama voditelja, terapeuta ili vlasnika’, zaključuje dr. Jelica Popić.

Dođite na Dan otvorenih vrata Učilišta Lovran u Splitu

Mole se sve zainteresirane, da svoje prisustvo na Danu otvorenih vrata Učilišta Lovran u Splitu, najave na 051/293 851 ili mailom na info@wellness.hr.

Autor: Wellness.hr

Izmjene na akademije

Rubrika karijere: wellness karijere i slobodna radna mjesta

Podijeli s prijateljima