Čaj koji skida centimetre sa struka

Čaj koji skida centimetre sa struka

 

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno ludilo, naročito zato što je sve više onih koji su ga probali i imaju samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju!

Sastojci:

  • zeleni čaj
  • cimet
  • lovorov list

Priprema:

Prokuhajte 800 ml vode, sklonite s vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i žlicu zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite.

Primjena:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja.

Dakle, popijte prvu šalicu ovog čaja na prazan želudac. Drugu šalicu možete popiti odmah poslije doručka, a treću  na večer, neposredno prije spavanja.

Uz tri šalice ovog čaja dnevno ubrzo ćete vidjeti pozitivne učinke, naročito na kritičnim točkama tijela, poput trbuha, bedara i stražnjice, a prvi rezultati vidljivi su već nakon 7 dana. Oni koji su probali ovaj čaj kažu da se nakon prvog tjedna gubi u prosjeku 8 cm u struku!

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumijeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude popraćen zdravom  prehranom i umjerenom fizičkom aktivnošću.

Autor/Photo by: zenasamja.me

Share this Post