desert od cokolade i malina

Bezglutenski desert od čokolade i malina

Čokolada i maline u raskošnoj kombinaciji koja ne sadrži gluten oduševit će mnoge jubiteljice slatkog koje čuvaju dobru liniju.

SASTOJCI:

  • 250g malina
  • Sok od jedne naranče
  • 100g bezglutenske pšenice
  • Bezglutenska čokolada
  • 3 žlice sojinog mlijeka
  • 50g šećera
  • 6 žlica Muesli- a

UPUTE:

  1. Podijelite maline u 4 čaše i pospite sok od naranče preko svake i stavite na stranu.
  2. Rastopite čokoladu i pomiješajte sa sojinim mlijekom pa stavite na stranu. Stavite šećer u posudu s 3 žlice vode. Kuhajte bez miješanja oko 7 minuta ili dok se šećer ne otopi. Stavite u Muesli i pomiješajte. Ostavite da se ohladi.
  3. Podijelite čokoladnu smjesu po čašama i ostavite da se ohladi.

Autor/photo by: bbcgoodfood.com

Share this Post