Čokolada i maline u raskošnoj kombinaciji koja ne sadrži gluten oduševit će mnoge jubiteljice slatkog koje čuvaju dobru liniju.
SASTOJCI:
- 250g malina
- Sok od jedne naranče
- 100g bezglutenske pšenice
- Bezglutenska čokolada
- 3 žlice sojinog mlijeka
- 50g šećera
- 6 žlica Muesli- a
UPUTE:
- Podijelite maline u 4 čaše i pospite sok od naranče preko svake i stavite na stranu.
- Rastopite čokoladu i pomiješajte sa sojinim mlijekom pa stavite na stranu. Stavite šećer u posudu s 3 žlice vode. Kuhajte bez miješanja oko 7 minuta ili dok se šećer ne otopi. Stavite u Muesli i pomiješajte. Ostavite da se ohladi.
- Podijelite čokoladnu smjesu po čašama i ostavite da se ohladi.
Autor/photo by: bbcgoodfood.com
Share this Post