Prirodno, zdravo, ljetno, slatko… ma, savršeno!
SASTOJCI:
- 1.5 šalice bijelog rižinog brašna
- ¾ šalice tapioka brašna
- 1 žlica soli
- 1 žlica sode bikarbone
- 3 žlice praška za pecivo
- 1 žlica ksantan gume
- 4 jaja
- 1.5 šalice bijelog šećera
- 2/3 šalice majoneze
- 1 šalica mlijeka
- 2 žlice bezglutenske ekstrakt vanilije
UPUTE:
- Zagrijte pećnicu na 175° Stavite mast i rižino brašno u zdjelu za pečenje.
- Pomiješajte bijelo rižino brašno, tapioka brašno, sol, sodu bikarbonu, prašak za pecivo i ksantan gumu zajedno i stavite na stranu.
- Pomiješajte jaja, šećer i majonezu. Dodajte prethodnu mješavinu i dobro pomiješajte. Stavite tijesto u pripremljenu zdjelu za pečenje.
- Pecite na 175°C oko 25 minuta. Stavite nadjev po želji.
Izvor & Foto: allrecipes.com
Share this Post