Lagana, sočna, ukusna i zdrava…
SASTOJCI:
- 6 velikih rajčica
- 1 žlica maslinovog ulja
- 2 žlice svježeg soka od limete
- ¼ žlice soli
- 1 žlica kumina
- 1 žlice korijandera
- ½ žlice mljevene crvene paprike
- 3 mlada luka tanko narezana
- 1 šalica crvene paprike na kockice
- ½ šalice konzerviranog crnog graha
- ½ šalice konzerviranog kukuruza
- 1 šalica kuhane kvinoje
- ¾ šalice smrvljenog feta sira
- ¼ šalice nasjeckanog svježeg korijandera
UPUTE:
- Izrežite vrh rajčica i izvadite sjemenke te ih stavite na stranu.
- U velikoj zdjeli umutite maslinovo ulje i sok od limete. Umiješajte sol, kumin i korijander. Umiješajte mladi luk, papriku, grah, kukuruz i kvinoju. Lagano pomiješajte s feta sirom.
- Ravnomjerno rasporedite žlicom prethodnu smjesu u rajčice. Na vrh stavite nasjecani korijander. Stavite u hladnjak.
Autor/photo by: bettycrocker.com
Share this Post