SASTOJCI:
- 2 žlice sezamovog ulja ili biljnog ulja
- 4 pileća prsa bez kostiju izrezati na komade
- 3 žlice bezglutenskog tamari umaka
- 1 žlica đumbira
- ½ žličice češnjaka u prahu
- 1 šalica juhe od luka
- 2 šalice pileće juhe
- Bezglutenski rezanci od riže
- Paket svežeg pomiješanog prženog povrća
- 1 žličica bezglutenskog kukuruznog škroba
- Čaša hladne vode
Ukras:
- ½ šalice bezglutenskog kikirikija
UPUTE:
- Upalite pećnicu i ugrijte na srednje visokoj temperaturi. Dodajtepile, kuhajte i miješajte 5 do 6 minuta. Umiješajte 1 žlicu tamari umaka, te zatim pospite đumbir i češnjak u prahu po piletini.
- Dodajte obje juhe i kuhajte na visokoj temperaturi. Dodajte rezance i povrće i kuhajte 4 do 5 minuta povremeno miješajući dok rezanci i povrće ne omekšaju.
- U maloj zdjeli pomiješajte kukuruzni škrob i hladnu vodu dok se ne otopi. Staite u pećnicu na visoku temperaturu. Umiješajte preostale 2 žlice tamari umaka.
- Pospite na kraju s kikirikijem.
Autor/photo by: bettycrocker.com
Share this Post