prakticni objed

Besplatni i praktični obrok planer za wellness mame

Svi znamo da je zdrava i kvalitetna prehrana veoma važna. Kao mame, također znamo da je to lakše reći nego se te činjenice pridržavati i svaki dan kuhati zdravo. Veliki je izazov kuhati zdravu hranu, a pogotovo ako vaša djeca odbijaju jesti ono što ste skuhali.

O ČEMU JE RIJEČ?

Portal wellnessmama.org nedavno je osmislio prilagođeni softver koji korisnicima dopušta planirati vlastite obroke i prilagođavati ih po danima. Veoma je jednostavan za korištenje i pruža mogućnost vašim najmlađim članovima obitelji da samostalno planiraju svoje obroke za tjedan dana i na taj će način vama olakšati dilemu oko izbora namirnica za kupovinu.

Program automatski generira plan obroka za vas svakog tjedna. Možete odabrati u postavkama da vam ih se pošalje e-mailom ili se samo ulogirate i sve provjerite samostalno.

Ukoliko je netko od vaše obitelji alergičan na pojedinu hranu ili postoje namirnice koje vaša obitelj ne želi jesti, jednostavno ih dodajte na stranici s postavkama i nikada nećete vidjeti recepte s onim sastojcima koje ste naveli. U postavkama također možete prilagoditi za koliko ljudi kuhate.

Ako imate omiljene recepte, možete ih dodati u vaš plan obroka ili ih uvesti sa druge web stranice.

Nakon što završite proces planiranja, navedene podatke i prilagođeni popis za kupnju možete imati i na svom telefonu putem mobilne aplikacije. Možete čak i prekrižiti namirnice za koje znate da već imate, te na taj način kupiti upravo ono što vam je potrebno.

Ova aplikacija je veoma praktična jer možete mijenjati svaki recept, definirati što želite pohraniti i kupiti, pa čak i dodati fotografiju specifičnog sastojka (u slučaju da pošaljete muža u dućan po namirnice a on nije upuoznat sa navedenim proizvodom).

Autor: Wellness.hr/Wellnessmama.org

Share this Post