zenski vikend

‘Ženski’ vikend u Mariji Bistrici

Prijavite se na prvi u nizu opuštajućih, a ujedno i osnažujućih vikenda za žene pod nazivom “Povratite svoju snagu” od 10.-12. lipnja 2016. godine.

Za mjesto održavanja ovog našeg prvog vikenda odabrano je mjesto dobre energije – Bluesun Hotel Kaj u Mariji Bistrici, gdje ćete zasigurno uživati, osim u blagodatima i čarima ovog predivnog hotela i u pitomoj ljepoti krajolika Hrvatskog Zagorja.

Idealno mjesto za vaš odmor, za vrijeme koje ćete posvetiti sebi i svom osobnom rastu i razvoju, te na trenutak pobjeći od gradske užurbanosti, stresa i svakodnevnih obaveza. Kako ističu organizatori, motivacijski i edukacijski tim od četiri trenerice i učiteljice pobrinut će se da se osjećate ugodno, opušteno i osnaženo tokom ovog čarobnog vikenda kroz satove Yoge, Heal Your Life radionice, Energetske radionice, Meditacije, te Wellness trenutke, a sve kako biste povratile svoju žensku snagu i probudile ženu u sebi.

Vratite izgubljenu snagu

Otkrijte svoju kreativnost, ženstvenost, unutarnju snagu, vodstvo i energiju života i na taj način poboljšajte svoj život na svim razinama svoga postojanja i budite upravo ono što zaslužujete biti – boginja.

Satovi Yoge, Heal Your Life radionice, Energetske radionice, Meditacije, te Wellness trenutci

Aranžman ovog vikenda uključuje:

  • Energetske i Heal Your Life radionice sa svim uključenim materijalima
  • Satove joge
  • Opuštanje i meditacije
  • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona
  • Korištenje wellness & spa oaze (uključuje hidromasažni bazen, whirlpool, tuš doživljaja, bio saunu, parnu saunu i zonu za opuštanje) te 15% popusta na sve wellness tretmane

Više informacija na LINKU

Podijeli s prijateljima