Završio je drugi po redu 100% NATURAL

Završio je drugi po redu 100% NATURAL

Posebnost ovogodišnje manifestacije naglašena je sudjelovanjem stručnjaka iz područja opće medicine, zdravstvene i kozmetičke njege te sportske medicine.

Drugi riječki međunarodni eko sajam 100% NATURAL održao se od 7. do 10. travnja u Tower Centru Rijeka. Kao i prethodne godine ponuda je bila uistinu raznovrsna, od prirodnih i zdravih proizvoda do savjetovanja, radionica, predavanja i degustacija, pa i besplatnih masaža za posjetitelje. Kako je naglašeno iz organizacije, 100% NATURAL putem zajedničkog nastupa proizvođača i ponuđača promovira ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge, a pritom moramo naglasiti da sa strane ponuđača, proizvoda iz domaćeg uzgoja, zanimljivih inovacija i kreativnosti niti ove godine nije nedostajalo. Primijetili smo ipak da je prostor za sajam bio nešto manji od prošlogodišnjeg, što nije negativno utjecalo na šaroliku ponudu raznih izlagača. Izlagači sajma bili su tematski podijeljen na tri kategorije. Pod nazivom ‘Hrana iz prirode’ našla se eko placa, točnije, proizvodi i usluge s eko certifikatom, pa ‘Udobnost življenja’ pod kojim su se našli izlagači prirodnih materijala i ukrasa, kao i energetska učinkovitost i recikliranje, te ‘Ljepota kroz zdravlje’ koja je podrazumijevala prirodne proizvode za njegu kože, kose, aromaterapije, prirodnu kozmetiku, tretmane i masaže.

Iako je sajam počeo u četvrtak, mnogi izlagači potvrdili su kako je pravi interes posjetitelja krenuo tek petak u popodnevnim satima kada je kiša potjerala šetače iz parkova na ionako omiljenu riječku ‘afterwork’ destinaciju- u shopping centar. Inače, na sajmu su se okupili i stručnjaci iz područja bio proizvodnje i bio energetike i predstavili inovativna rješenja i projekte vezane uz zaštitu okoliša.

Od prirodnih i zdravih proizvoda do savjetovanja, radionica, predavanja i degustacija, pa i besplatnih masaža za posjetitelje.

Sve u svemu, tijekom četiri dana posjetitelji sajma imali su prilike isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo kroz brojne radionice, degustacije, promocije i predavanja.

Podijeli s prijateljima