miris

“Zašto ne smrdiš?” ;))) [zanimljivo putovanje]

Prije nekoliko dana moji su prijatelji otišli u brda. Bio je prekrasan sunčan dan i uživali smo dok se nismo vratili u automobil.

Volim brda i za mene su Julijske Alpe bez sumnje najljepše. Ovaj put smo izabrali Krnicu, koju svi znamo. Cilj je biti aktivan, uživati ​​u prirodi, malo razgovarati i pojesti dobar ručak na samom kraju.

To se dogodilo. Veliki sam pobornik aktivnog druženja. Sjedenje u pabovima nije moja definicija dobrog vremena provedenog preko dana.

Put je izuzetno sladak. Pola puta nas je obasjavalo sunce, a zadnji dio smo prošli kroz šumu. Gore su nas čekali dobri žganci.

Uživancija dok se nismo vratili u auto. Vau, što miriše. Nakon 15 sekundi u automobilu, požurili smo za gumbom za otvaranje prozora. 🙂

U jednom trenutku, prijatelj se nagnuo prema meni i rekao: “Zašto ne smrdiš? Zašto mirišeš? “

I stvarno nisam. Zapravo sam i dalje mirisala.

Ja čak nisam ni jedna od onih osoba koje se ne znoje. Ponekad sam mirisala na sebe čak i kad sam vodila psa u šetnju. I odmah brzo skočila pod tuš.

Istina je, međutim, da nikad nisam koristila jake dezodoranse jer sam previše svjesna koliko mogu biti štetni!

Nijedno prirodno, međutim, nije radilo optimalno. DO SADA.

Sada vijek mirišem. Ako hodam po brdima 2 sata, ako radim intervalne treninge ili ako se izležavam na suncu.

Razlog je prirodni dezodorans LIFT ME UP.

"Zašto ne smrdiš?" ;))) [zanimljivo putovanje]
"Zašto ne smrdiš?" ;))) [zanimljivo putovanje]

Nakon izleta nisam se mogla odmah istuširati, igrala sam se s djecom vani, imala neočekivani posjet i skupila bilje. Kad sam se navečer napokon uputila pod tuš, još uvijek nije bilo neugodnih mirisa.

Ovo je ljepota prirodnog dezodoransa.

Zašto je tako učinkovit?

Odabrani prirodni maslaci i biljna ulja njeguju, hrane i omekšavaju kožu tako da pazuhe uvijek budu mekane, glatke i lijepe. Kako bi se spriječili neugodni mirisi, dezodorans sadrži kaolinsku glinu, sodu bikarbonu i odabrana esencijalna ulja.

Toplo ga preporučujem svima koji vole osjećaj svježine! 🙂

Morala sam ga naručiti za sve prisutne u autu. 🙂

Tjaša

(Izvor: https://ortosan.hr/aroma-herbal-2/)

Share this Post