medunarodni kongres nurticionista

Zadar ugošćuje Međunarodni kongres nutricionista

Ovogodišnji Međunarodni kongres nutricionista održati će se od 11. do 13. studenog u Zadru, u hotelu Falkensteiner Funimation Borik.

Četvrtu godinu za redom,  Međunarodni kongres nutricionista okuplja ne samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije. Organizacijski tim i ove godine čine Hrvatski zbor nutricionista, Udruga Nutricionizam Balans i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma.

Zadar ugošćuje Međunarodni kongres nutricionista

Međunarodni kongres nutricionista održati će se od 11. do 13. studenog 2016. godine u Zadru , u hotelu Falkensteiner Funimation Borik. Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, okruglih stolova i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja te aktualnosti povezanih s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja. Osnovni cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti i povezati stručnjake s različitih područja znanosti iz Hrvatske i inozemstva čija će izlaganja pratiti više od 300 sudionika.

Međunarodni partner Kongresa je British Dietetic Association dok na nacionalnoj razini potporu Kongresu i ove godine pruža visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatska gospodarska komora te Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista. Širokim spektrom tematskih sekcija, ovogodišnji cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti kroz predavanja iz znanosti o prehrani, nutricionizma u praksi, dijetoterapije, sportske prehrane, zakonodavstva, sigurnosti i kontrole kvalitete hrane, mikronutricije, fitoterapije te enologije i gastronomije.

Sve dodatne informacije o programu Kongresa možete saznati na službenoj stranici, a prijaviti se možete ovdje.

Autor: wellness.hr/ kongresnutricionista.com/

Podijeli s prijateljima