wellness akademija

Wellness akademija nagrađuje rane upise

Ulaganje u znanje nikada nije bačen novac jer stečene vještine, više vam nitko nikada ne može oduzeti. Ovo je ujedno i najbrži i jedini put do vaše nove wellness karijere. Upišite jedan od programa lovranske Wellness akademije do 1. srpnja, te ostvarujete popust prilikom upisa.

Zašto se educirati za wellness i zdravstveni turizam?

Znate li da su pojedinci koji žive wellness životnim stilom prema istraživanjima o zadovoljstvu i kvaliteti života sretniji, zdraviji, zadovoljniji, imaju veću razinu energije, uspješniji su u odnosima, u poslu i društveno aktivniji? Wellness industrija svojim ubrzanim rastom postaje tržišna grana koja razvija efikasan, holistički model brige za zdravlje, ljepotu i opuštanje.

Nova karijera za novi život

Preko 70% bivših polaznika Wellness Akademije, danas su uspješni manageri i terapeuti u Wellness i Spa objektima diljem Hrvatske , Slovenije, Srbije,  BIH, Austrije, Njemačke te na luksuznim kruzerima. Zapošljivost obrazovanih wellness i zdravstveno turističkih kadrova u Hrvatskoj je dokazano iznad prosječna. Wellness i zdravstveni turizam grane su koje u turističko poželjnoj destinaciji rastu i rast će.

Kako postati wellness djelatnik?

Svi polaznici regionalno najpoznatije lovranske Wellness Akademije stječu konkretna znanja, vještine i iskustvo pružanja wellness usluga ili vođenja wellness centra, te su već po završetku spremni za zapošljavanje ili samozapošljavanje.

Preko 70% bivših polaznika Wellness Akademije, danas su uspješni manageri i terapeuti

Wellness Akademija vas nagrađuje!

Za upise do 1.7. 10%  popusta za sve zainteresirane

Za upise do 1.7. 15 % popusta za nezaposlene osobe

Za upise do 01.7.2016. na programe školovanja za:

  • Wellness Menadžera
  • Wellness Terapeuta
  • Masera Kupeljara

Autor: Wellness Akademija/ Wellness.hr

Podijeli s prijateljima